AFTERSALESPODIUM

Zoek in het aftersalespodium

Kies een rubriek

Dupont Performance Coatings Nederland

Rubriek: Autolakken
Nikkelstraat 45
4323 AE Breda
 
Tel: 076-5261226
Fax: 076-5226548
 
Web: www.dupontrefinish.nl
E-mail: contact-DPR-NL@nld.dupontrefinish.com

Over Dupont Performance Coatings Nederland

Dupont Refinish Nederland maakt deel uit van Dupont Performance Coatings Nederland (DPC Nederland) en is verantwoordelijk voor de verkoop en de distributie van autoherstellakken in heel Nederland. Het productassortiment van Dupont Refinish omvat niet enkel hoogkwalitatieve basis- en aflakken voor personenwagens, maar voorziet ook producten voor het carrosserieherstel van zwaar vervoer (fleet).

Innovatiedrang en een sterke focus op technologische ontwikkelingen hebben van Dupont Refinish, sinds 1910, een leidinggevende partner in de autoherstelbranche gemaakt. Dupont Refinish is de meest veelzijdige totaal-leverancier van materialen, producten en technologieën voor de automobielindustrie. Voor de klant is dat goed nieuws, want Dupont Refinish heeft een uniek overzicht op de trends in de sector, van de assemblagelijn tot in de showroom van de dealer. In onze kleurlabo's wordt er intensief aan kleurresearch gedaan. Omdat de OEM-afdeling van Dupont Performance Coatings originele fabriekslakken vervaardigt, zijn de nieuwste tinten en varianten al beschikbaar, nog voor de wagens de baan op gaan. Kortom, als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen in autokleuren en spuittechnologie, is er één bedrijf waarop u kunt bouwen als op geen ander: Dupont Refinish.

Bovendien bieden de VOC-centra en de Dupont Refinish Training Centres (Drtc) te Breda en Mechelen (België) aan klanten en autospuiters uit de autoherstelsector de mogelijkheid om hun productiviteit, spuitkwaliteit en kleurgetrouwheid te verbeteren via opleidingen en seminars.

Links en downloads