AFTERSALESPODIUM

Zoek in het aftersalespodium

Kies een rubriek

Glasurit

Rubriek: Autolakken, Non-paint
Industrieweg 12
3606 AS Maarssen
 
Tel: 0800-45278748
Fax: 0800-2724357
 
Web: www.glasurit.com
E-mail: info@glasurit.nl

Over Glasurit

Professionele oplossingen en topkwaliteit, met deze succesvolle combinatie mag Glasurit zich scharen onder de toonaangevende merken als het gaat om lakreparatie bij personenauto’s en bedrijfswagens. Zelf succesvol zijn is echter niet genoeg voor ons. We willen ook u succesvol maken. Trouw aan ons motto ‘Profit met Glasurit’ zorgen we er daarom voor dat autoschadeherstelbedrijven over de hele wereld veilig en glansrijk zaken kunnen doen.

Het is ons doel u alleen de beste oplossingen aan te bieden. Daarom zijn we voortdurend bezig ons product- en dienstenaanbod verder te ontwikkelen. We maken uw autoschadeherstelbedrijf fit voor de toekomst. Met innovatieve lakproducten en -systemen voor een briljant eindresultaat, met steeds betere instrumenten om snel en trefzeker kleuren te zoeken, met een groeiend adviesaanbod om het aanwezige besparings- en ontwikkelingspotentieel te benutten, en – niet in de laatste plaats – met een uitgebreid trainingsprogramma via een wereldwijd trainingsnetwerk. Met grote regelmaat bieden wij u trainingen aan in het Refinish Competence Centre.

De altijd hoge kwaliteit van Glasurit op elk gebied heeft ertoe geleid dat Glasurit-autoreparatielakken wereldwijd van vrijwel alle vooraanstaande autofabrikanten een approval hebben gekregen voor reparaties.

Links en downloads