AFTERSALESPODIUM

Zoek in het aftersalespodium

Kies een rubriek

James Lease

Rubriek: Concepten
Citadel 14
3905 NK Veenendaal
 
Tel: 0318-811053
Fax: 0318-542198
 
Web: www.jamesleaseservice.nl
E-mail: info@jamesleaseservice.nl

Over James Lease

James Lease Service is een laagdrempelige, vrouwvriendelijke en merkonafhankelijke onderhoudsformule voor personen- en bestelwagens van alle merken. De formule is in 2008 gestart en richt zich op de berijders van populaire automerken.

De formule biedt merkonafhankelijk onderhoud aan voertuigen van particuliere en zakelijke rijders. Het aanbieden van haal- en brengservice is hier standaard bij inbegrepen. James Lease Service is een nieuw alternatief voor de traditionele merkdealer. James Lease Service beschikt over alle technische informatie, onderdelen en apparatuur om auto’s van alle merken te onderhouden. Het onderhoud vindt plaats conform fabriekseisen en gebeurt uitsluitend met originele of gelijkwaardige onderdelen. De hoge service, competitieve prijzen en betrouwbaarheid van de organisatie staan centraal. James Lease Service biedt voor de vrouwelijke automobilist extra services. James Lease Service streeft naar een snelle landelijke dekking op korte termijn.

De aangesloten ondernemers zijn gespecialiseerd in het onderhoud van de nieuwe en jonge auto van alle merken, typen, bouwjaren en uitvoeringen. De formule heeft een halt toegeroepen aan het monopolie van de traditionele dealer in auto-onderhoud. De voordelen voor leaserijders en fleetowners zijn aanzienlijk. James Lease Service levert een betere service tegen lagere prijzen. Dit is altijd inclusief de haal- en brengservice. Ook deze formule beschikt over alle technische informatie, onderdelen en apparatuur om alle merken te onderhouden. Het onderhoud vindt plaats conform fabriekseisen en gebeurt uitsluitend met originele of gelijkwaardige onderdelen.