AFTERSALESPODIUM

Zoek in het aftersalespodium

Kies een rubriek

Nexa Autocolor

Rubriek: Autolakken
Copernicusstraat 10
6604 CR Wijchen
 
Tel: 024-6424977
Fax: 024-6419110
 
Web: www.ppg.com/coatings/nexaautobenelux/nl/
E-mail: autorefinishbenelux@ppg.com

Over Nexa Autocolor

Nexa Autocolor werkt samen met haar klanten om de winstgevendheid en het welzijn van hun bedrijf te verbeteren.

Nexa Autocolor staat voor innovatie en loopt technologisch voorop met producten zoals UV Speedprime en Aquabase. Plus, 's werelds watergedragen basislak. Ons uitgebreide kleurassortiment stelt u in staat om zelfs de moeilijkste kleuren te maken. Nexa Autocolor blijft ultramoderne producten en processen ontwikkelen en streeft naar optimale klanttevredenheid.

Nexa Autocolor is onderdeel van PPG Industries, dat werd gesticht in 1883. Vandaag de dag is PPG Industries een wereldwijde producent van coatings, vlakglas, glasvezel en industriële en gespecialiseerde chemicaliën met vestigingen in meer dan 120 landen, verspreid over vijf continenten.

PPG Industries is een vernieuwer op het gebied van autoschadeherstel en een toonaangevende producent van coatings ten behoeve van de transportsector. Bovendien is PPG Industries één van de enige bedrijven die vrijwel elke carrosserielak kan leveren.

PPG Industries spant zich continu in om vooruitstrevende technologieën te ontwikkelen, de uiterste kwaliteitsnormen te hanteren en aan alle wensen van de klant te voldoen.

Links en downloads