AFTERSALESPODIUM

Zoek in het aftersalespodium

Kies een rubriek

PPG Industries

Rubriek: Schadeherstel, Autolakken
Copernicusstraat 10
6604 CR Wijchen
 
Tel: 024-6456303
Fax: 024-6452635
 
Web: www.ppg.com/coatings/refinishbenelux/nl/
E-mail: infobenelux@ppg.com

Over PPG Industries

PPG Industries is een belangrijke toeleverancier voor de automobielindustrie. Twee van de drie auto’s die waar ook ter wereld worden geproduceerd, zijn uitgerust met PPG coatings. Maar de Coatings divisie is niet de enige die producten levert voor deze industrie. De glasdivisie draagt bij door het leveren van ruiten, de Chemiedivisie levert onder andere grondstoffen aan de autobandfabrikanten en de glasfiberdivisie ontwikkelt vezels voor bijvoorbeeld dashboarden en bumpers. Daarnaast worden PPG vezels ook toegepast in veiligheidsgordels.

Voor de Refinish afdeling van PPG Industries is het leveren van coatings aan de automobielfabrikanten van cruciaal belang. Relaties met automobielfabrikanten wereldwijd stellen PPG Industries in staat de nieuwste technieken en kleurstandaarden in een vroeg stadium voor de Refinish markt te ontwikkelen.

PPG Industries produceert al sinds 1883 een breed scala aan coatings, glasvezels, glas en chemicaliën. Door haar bijna 125-jarige historie wordt PPG Industries erkend als pionier op technologisch gebied. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is opgericht in 1883. Alhoewel de eerste historische innovaties op het gebied van glasproducties waren, heeft zij zich ook ontwikkeld tot een waardige specialist in diverse marktsegmenten over de hele wereld. PPG Industries beschikt over meer dan honderd fabrieken in maar liefst meer dan 25 landen over de gehele wereld. Hier werken in totaal ruim 35.000 mensen.

Links en downloads