AFTERSALESPODIUM

Zoek in het aftersalespodium

Kies een rubriek

R-M Autolakken

Rubriek: Schadeherstel, Autolakken
Postbus 1015
3600 BA Maarssen
 
Tel: 0800-7632965
Fax: 0346-579480
 
Web: www.rmpaint.nl
E-mail: info@rmpaint.nl

Over R-M Autolakken

R-M is een merk in de autolakindustrie dat zich focust op de klant en dat garant staat voor hogere winstmarges, dankzij de beste oplossingen en ecologisch bewustzijn.

Perfection made simple, dat is waar R-M voor staat. In zijn negentig jaar oude geschiedenis heeft R-M aangetoond dat het in staat is om te beantwoorden aan de verwachtingen van zijn klanten dankzij producten van topkwaliteit en zijn sterke innovatiekracht op het gebied van autolaktechnologie. Het aanbieden van efficiënte oplossingen is altijd een cruciaal element geweest in de filosofie van R-M en dat zal in de toekomst niet anders zijn.

De R-M-filosofie is gebaseerd op een wereldwijd aanbod dat gericht is op duurzame winstgevendheid van schadeherstelbedrijven. R-M realiseert dit door innovatieve en gebruiksvriendelijke laksystemen te ontwikkelen die de flexibiliteit bieden die schadeherstelbedrijven nodig hebben om hun productie en winstgevendheid te verhogen, doordat materiaalverbruik en procestijden verlaagd worden. Uiteraard wordt hierbij ook rekening gehouden met de maatschappelijke verantwoordelijkheid.