AFTERSALESPODIUM

Zoek in het aftersalespodium

Kies een rubriek

Vanesch Verf

Rubriek: Schadeherstel, Autolakken
Kapitein Hatterasstraat 46
5015 BB Tilburg
 
Tel: 013-5715770
Fax: 013-5715775
 
Web: www.vaneschverf.nl
E-mail: info@vaneschverf.nl

Over Vanesch Verf

Vanaf de start van het bedrijf in 1983 door de eigenaar Jan van Esch en zijn vrouw Louise, heeft het bedrijf een voorspoedige groei doorgemaakt.

Door haar relaties ten allen tijde centraal te stellen en daardoor letterlijk dag en nacht voor hen klaar te staan is er een hechte en vaste klantenkring opgebouwd. Iedereen die binnen de Vanesch-organisatie werkt is erop gericht deze hoge servicegraad continu waar te maken en waar mogelijk te verbeteren.

Om de kwaliteit van haar interne bedrijfsprocessen extra te bewaken wordt al vele jaren achtereen conform de ISO- kwaliteitsnormen gewerkt.

Vanesch Verf heeft veel vertrouwen in haar relaties en de slagkracht van haar eigen organisatie. Er worden uitsluitend producten van topkwaliteit geleverd en met gerenommeerde leveranciers zaken gedaan. Het totale leveringspakket en de uitgebreide en verregaande serviceverlening is erop afgestemd de relaties van Vanesch Verf in staat te stellen een zo maximaal mogelijk rendement en bedrijfsresultaat te behalen.