AFTERSALESPODIUM

Zoek in het aftersalespodium

Kies een rubriek

Vetos

Rubriek: Concepten
Venneperweg 389-391
2153 AA Nieuw-Vennep
 
Web: www.vetos.nl
E-mail: info@vetos.nl

Over Vetos

De Vetos (vereniging van Toyota-specialisten) is een landelijk samenwerkingsverband, dat zich richt op het leveren van echt goede service. Binnen dit samenwerkingsverband wordt er een gezamenlijk beleid gevoerd ten aanzien van advisering voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales en de uitstraling van de Vetos-organisatie. Hierdoor kunnen alle leden zich duidelijker in de markt profileren als Toyota-specialist.

Op deze manier wordt een concept geboden waarbij de aangesloten bedrijven de concurrentie aan kunnen met, de vaak grotere, erkende dealerbedrijven. Vetos-dealers zijn alle in staat om op nieuwe en op occasionvoertuigen twee jaar extra garantie te bieden, waarbij de ‘Vetos no nonsense occasions’ altijd met een jaar garantie, onbeperkte kilometers en met de Vetos-mobiliteitspas worden afgeleverd.

De Vetos-leden ontvangen hun Toyota-trainingen bij de importeur van Toyota en wenden zich voor universele trainingen tot andere aanbieders als bijvoorbeeld Innovam of houden eigen Vetos-trainingen. Via een eigen internetsysteem voorziet de Vetos haar leden van de noodzakelijke informatie.

Aantal vestigingen: 20
Beoogd aantal vestigingen per eind 2012:23

Doelmarkt:
Zakelijke doelmarkt: 3 procent
Particuliere doelmarkt:97 procent