Waardeer dit artikel: (2.6)

ARN-directeur De Jong vertrekt

Geplaatst op: 4 april 2017 17:02, door: Maarten Molenaar
arie de jong

Op een nog te bepalen datum, later dit jaar, gaat algemeen directeur Arie de Jong stoppen bij ARN, zo is eerder vandaag bekend gemaakt. In de tussentijd kan de organisatie nadenken over de invulling van de directiepost.

Nu de recycleprestaties zijn gestegen en de kosten gedaald, is volgens De Jong een natuurlijk moment ontstaan om zich te beraden op de volgende stap in zijn carrière. “ARN is in een nieuwe fase beland. In de afgelopen acht jaar, waarvan zes als algemeen directeur, is mijn opdracht vervuld. De focus ligt nu op het behouden van de recyclingprestatie. Daar ligt niet mijn uitdaging.”

De komende tijd zal duidelijk worden hoe en wanneer Arie de Jong deze volgende stap concreet zal maken. “Tot dat moment geeft hij volledig betrokken invulling aan zijn werk voor ARN”, aldus de mededeling op de ARN-site. “Arie de Jong heeft een belangrijke bijdrage geleverd”, zegt Peter Janssen voorzitter van de raad van commissarissen. “Hij heeft als algemeen directeur van ARN Holding het voortouw genomen in de ontwikkeling en realisatie van een Post Shredder Technology fabriek in Tiel.”

In het voorjaar van 2017 kwam De Jong in aanvaring met verwerkingsbedrijven over de voorgenomen afbouw van de vergoeding voor hun werkzaamheden.

Tags: onderdelen, ARN, Arie de Jong, PST

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE