Waardeer dit artikel: (2.8)

Afstand concurrentie Leaseplan Direct kleiner

Geplaatst op: 28 februari 2012 13:41, door: Jeremy Kesseler
leaseplan direct website screenshot

In de benchmarkmonitor van Lease Trader worden met regelmaat de leaseprijzen van Directlease, Toplease, Justlease en Leaseplan Direct vergeleken. Uit de nieuwste cijfers blijkt dat het prijsverschil tussen Leaseplan Direct en haar partners steeds kleiner wordt. Dat meldt Autoleasewereld.nl op haar website.

Directlease blijkt gemiddeld de duurste aanbieder te zijn. Toplease en Justlease verschillen onderling weinig. De benchmark van Lease Trader laat nu zien dat de prijzen van Leaseplan Direct al enige tijd richting die van de concurrentie gaan. Was in mei vorig jaar het gemiddelde prijsverschil nog zestig euro per maand, inmiddels is dat teruggelopen tot twintig euro per maand.

Directeur Wilbert Philippo van Lease Trader: "De vergelijking in de benchmarkmonitor wordt gemaakt op basis van vaste looptijd, kilometrage en andere gelijkwaardige voorwaarden. Iedere meting kiezen de leasemaatschappijen welke auto's er ‘in het bakje gaan’ en daarvan worden de gegevens verzameld."

"Uit de 450.000 zoekopdrachten van het MKB over heel 2011 blijkt dat de zuinige Volkswagen Golf het populairst is. Echter, de duurdere categorieën gaan het steeds beter doen. BMW is hier een voorbeeld van", aldus Autoleasewereld.nl.

Tags: onderzoek, Leaseplan, Leasetrader, Toplease, Justlease, Directlease

Waardeer dit artikel: (2.8)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE