Waardeer dit artikel: (2.5)

Athlon Car Lease en Kwik-Fit meer samen

Geplaatst op: 18 januari 2012 12:43, door: Jeremy Kesseler
kwikfit athlon car lease samenwerking

Kwik-Fit en Athlon Car Lease hebben hun samenwerking verder uitgebreid. Klanten van de leasemaatschappij kunnen vanaf nu ook voor autoruitvervanging en -reparatie terecht bij alle 181 Nederlandse filialen van Kwik-Fit.

Een combinatie van nieuwe toetreders en een actieve sturing door leasemaatschappijen en verzekeraars hebben de autoruitschademarkt de afgelopen jaren flink in beweging gebracht. Kwik-Fit werkt sinds 2011 met het calculatiesysteem Audatex voor het berekenen van kosten voor autoruitvervanging.

Pieter Bikker, directeur wagenparkverkoop van Kwik-Fit: "Kwik-Fit is de eerste glasketen die gebruik maakt van het Audatex-systeem van ABZ. Wij zijn er trots op dat Athlon Car Lease nu ook voor herstel van ruitschade voor ons heeft gekozen."

Volgens Jeroen Geenen, senior vice-president Operations, van Athlon Car Lease is de uitbreiding van de samenwerking een logische stap: "Onze leaserijders kunnen al meer dan tien jaar terecht bij Kwik-Fit voor reparatie, onderhoud en banden. Wij zien het als een positieve ontwikkeling dat Kwik-Fit haar dienstenpakket heeft uitgebreid en de leaserijder nu ook voor ruitreparatie terecht kan bij Kwik-Fit. Athlon Car Lease wil de leaserijder optimaal gemak bieden en dan is het prettig als meerdere werkzaamheden op één locatie uitgevoerd kunnen worden."

Tags: Kwik-Fit, autoruitcalculatie, Audatex, Athlon, autolease, wagenpark

Waardeer dit artikel: (2.5)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE

REACTIES

  Rene 31 januari 2012 09:56

Athlon Car Lease vindt het prettig voor zijn bestuurders dat ze voor meer rep. op 1 plek terecht kunnen?? het zijn de leasemaatschappijen die hebben gezegd dat je voor bepaalde reparaties verschillende plekken moest. We kunnen al jaren op 1 plek terecht, maar het gaat natuurlijk om de centjes meneer Geenen. Je kunt me veel vertellen, maar niemand kiest Kwikfit voor kwaliteit, alleen voor prijs.