Waardeer dit artikel: (2.6)

Autoglaz opent vestiging zestien

Geplaatst op: 5 april 2012 14:51, door: Jeremy Kesseler
autoglaz hardinxveld giessendam

Maxim Bakker, franchisemanager van Autoglaz Nederland en Rob de Hek, eigenaar van Autoschade De Hek uit Hardinxveld-Giessendam hebben op 30 maart het franchisecontract getekend voor de zestiende vestiging van Autoglaz. De schadehersteller gaat vanaf 4 juni verder als Autoglaz Hardinxveld-Giessendam.

Bakker: "Wij zijn blij dat Rob de Hek wil meegroeien met Autoglaz. Rob heeft bijna vijfentwintig jaar ervaring in de schadeherstelbranche en is een waardevolle aanvulling op het team van ondernemers."
Rob de Hek maakte een bewuste keuze voor aansluiting bij de landelijke franchiseformule: "Autoglaz is een jonge en dynamische formule die inspeelt op de vraag van de markt. Daarnaast geeft Autoglaz mij ruimte om het dienstenpakket en service op het gebied van ruitreparatie en vervanging van autoruiten verder uit te breiden. Mijn ambitie is om door te groeien en me verder te specialiseren in ruitherstel."

Onlangs kregen zeven vestigingen van Autoglaz een hoge rating ontvangen van Glasgarant. Autoglaz De Veluwe in Elburg kreeg zelfs de a-rating. Lees er hier alles over >>

Tags: Autoglaz, ruitschade, franchise, De Hek, vestigingen

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE