Waardeer dit artikel: (2.6)

Autotools en Hbase in Delphi-diagnosesyssteem

Geplaatst op: 21 februari 2012 10:00, door: Barend Luiting
delphi diss

De reparatie- en onderhoudsinformatie van het autotechnische programma Autotools is nu geïntegreerd in alle hardware en software van diagnosespecialist Delphi. Bovendien is er een directe link met de onderdelencatalogus Hbase.

In het scherm van de diagnoseapparatuur van Delphi is nu een button toegevoegd van Autotools. Daarmee is een uitzonderlijke koppeling tussen probleemanalyse en probleemoplossing gemaakt. Dankzij deze koppeling kan de monteur nu nagenoeg elk technisch probleem tackelen. De producten van Delphi analyseren een storing en Autotools biedt de praktische oplossing dankzij de Autotools Technische Helpdesk.

Met Autotools is de monteur verzekerd van de laatste technische informatie om elk type auto te onderhouden. Dankzij Autotools beschikt de automonteur over een technische databank met ruim 16.500 verschillende autotypen. Alle in Nederland verkochte autotypen zijn volledig gespecificeerd op basis van merk, type, motorcode, bouwjaar, uitvoering (aantal deuren, stationwagon) etc. De software van Delphi is rechtstreeks gekoppeld aan deze informatie en zo wordt een specifiek technische probleem direct gekoppeld aan een praktische oplossing. Nieuw verknoopt zijn bovendien de zeer handige technische bulletins met modificatie- en recallinformatie van Autotools.

Autotools-button toegevoegd aan Delphi-diagnose

autotools button in delphi scherm

Tags: Autotools, Delphi, DISS, diagnose, recall, mijngrossier

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE