Waardeer dit artikel: (2.5)

Chevrolet steunt 1daycar niet

Geplaatst op: 25 mei 2011 11:52, door: Jeremy Kesseler
daycar nl website screenshot

Naar aanleiding van de Chevrolet-actie door 1daycar.nl (Dealerdirect) komt het merk van General Motors met een reactie. Zij laat weten dat het de actie niet steunt en dat Chevrolet Nederland op geen enkele wijze betrokken is bij de activiteiten van 1daycar.nl.

"Het initiatief om voorraadauto’s kortstondig met interessante kortingen via het internet aan te bieden heeft zeker onze interesse en wij gaan in de toekomst, samen met onze dealerorganisatie en andere betrouwbare partijen, de mogelijkheden daarvoor uitwerken. De onderneming achter 1daycar.nl is echter niet een partij die Chevrolet Nederland voor een dergelijk project solide genoeg en geschikt acht", aldus een woordvoerder van Chevrolet.
De aanbieding van 1daycar.nl is volgens de autofabrikant niet uniek voor de Chevrolet Spark, omdat de officiële dealers met de Spark L al langere tijd een scherpe prijs aanbieden.

Door het nieuws rondom 1daycar.nl is Chevrolet benaderd door de organisatie achter 1Dayfly, een bedrijf dat al langere tijd verschillende producten met forse kortingen kortstondig online aanbiedt. 1DayFly is niet betrokken bij de activiteiten van 1daycar.nl en is verrast over de opvallende gelijkenissen in het uiterlijk van de websites.

Tags: Dealerdirect, Chevrolet, autohandel

Waardeer dit artikel: (2.5)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE

REACTIES

  1daycar 25 mei 2011 16:21

Quote: "De onderneming achter 1daycar.nl is echter niet een partij die Chevrolet Nederland voor een dergelijk project solide genoeg en geschikt acht". Wel leuk dat deze 1daycar aktie een samenwerking is met een van de grootste Chevrolet dealers in Nederland en een partij die inmiddels ruim 30.000 auto's in Nederland via internet heeft verkocht.

  AFJ Waning 26 mei 2011 10:20

Heb de spam van 1daycar aan de opta gemeld.

  1daycar 26 mei 2011 20:41

@AFJ Waning Tijdens het aanmelden van een auto op http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl bent u accoord gegaan met de algemene voorwaarden waar in o.a. staat "....aanbieden van diensten van Dealerdirect, andere websites van Dealerdirect en voor het doen van aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde partners...". Indien u de mails niet wilt ontvangen dan kunt u eenvoudig op 'afmelden' klikken en ontvangt u geen enkele mail meer van 1daycar.