Waardeer dit artikel: (2.6)

Dabeko viert met huisbeurs 30-jarig bestaan

Geplaatst op: 6 maart 2017 15:22, door: Maarten Molenaar
anton en remco groot

Om zijn dertigjarig bestaan te vieren, verzorgt Dabeko banden en automaterialen op 10 en 11 mei in Dalfsen een midweekse huisbeurs. Dat gebeurt in samenwerking met de leveranciers, op beide dagen van 16.00 tot 22.00 uur.

Precies dertig jaar geleden, op 6 maart 1987, startte Anton van der Kolk met zijn toenmalige zakenpartner het bedrijf Dabeko. In de jaren die volgden groeide de onderneming uit tot een grote speler in Noordoost Nederland op het gebied van banden en automaterialen. In de tweekoppige directie zit naast Van der Kolk nog de huidige compagnon Remco Kemerink.  

Het in 2003 gebouwde pand in Dalfsen werd later uitgebreid met een overkapping en een extra hal, nodig in verband met het bandenhotel en assortimentsuitbreiding. In de jaren erna opende Dabeko twee nieuwe locaties en nam het twee bestaande panden over. Gevolg ervan is dat de grossier nu opereert vanuit vijf vestigingen in noordoost Nederland: Dalfsen (hoofdvestiging), Drachten, Coevorden, Assen en Groningen. Enkele jaren terug startte Dabeko met logistieke dienstverlening. Inmiddels is het bedrijf logistiek partner van vijftien dealerorganisaties in Noordoost Nederland.

Dabeko viert met huisbeurs 30-jarig bestaan
dabeko laden bezorging

Tags: banden, Dabeko, automaterialen

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE