Waardeer dit artikel: (2.7)

Doyen Auto levert Thule

Geplaatst op: 23 maart 2012 13:29, door: Jeremy Kesseler
thule trekhaak

Doyen Auto heeft per 1 maart 2012 Thule Towing Systems toegevoegd als leverancier voor trekhaaksystemen. Aanleiding hiervoor is volgens Doyen de marktbehoefte aan een kwaliteitsmerk met veel toegevoegde waarde.

"Het programma biedt zowel trekhaken als bijbehorende kabelsets. Het merk is bovendien pionier in de ontwikkeling van fietsendrager-oplossingen voor hybride- en elektrische auto's", aldus Doyen-marketingmanager Patrick Diepenhorst. "Wij zullen voor Nederland, België en Luxemburg de trekhaken op voorraad gaan houden in het centrale magazijn in Seneffe. Hierdoor zal de uitleveringsgraad op een hoog niveau zijn."

De vestiging van Thule in Staphorst is, behalve het internationale hoofdkantoor, ook een belangrijke ontwikkel-, test-, productie- en voorraadfaciliteit. Towing Systems maakt deel uit van de Zweedse Thule Group en levert zowel aan de internationale aftermarket als aan tientallen autofabrikanten.

Onlangs was Doyen ook nog in het nieuws, omdat haar garageconcept Requal Erkend Reparateur meer verbreed gaat worden. Lees er hier alles over >>

Tags: Doyen, Thule, trekhaken, trekhaak, fietsendrager, productgamma

Waardeer dit artikel: (2.7)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE