Waardeer dit artikel: (2.8)

Duurzaam Schadeherstel Nh1816 Verzekeringen

Geplaatst op: 17 maart 2017 12:11, door: Maarten Molenaar
duurzaam repareren

Verzekeraar Nh1816 heeft het manifest Duurzaam Schadeherstel ondertekend, als signaal naar de schadeherstellers waarmee operationeel wordt samengewerkt om schades op een duurzame manier te herstellen.

Nh1816 werkt vanuit de coöperatieve gedachte: niet de winst maar het belang van haar stakeholders is het vertrekpunt. Een deel van de winst wordt samen met lokale adviseurs gestoken in goede doelen. Ook regionale en grotere landelijke doelen krijgen financiële ondersteuning. Het herstel van schades conform de principes van duurzaamheid past volgens de verzekeraar binnen die gedachte.

In een toelichting zegt Hans de Waard manager verzekeringen (links op de foto): “Schade is al vervelend genoeg, laten we vooral niet ook nog het milieu en de samenleving daarmee belasten. Wij willen graag een duurzame relatie aangaan met schadeherstellers, maar dat kan alleen als zij duurzaam repareren.”

Bestuursvoorzitter Harry Filon van stichting Duurzaam Repareren is verheugd met de ondertekening. “Het is van belang dat verzekeraars en andere opdrachtgevers het signaal afgeven dat zij alleen zaken willen doen met duurzame bedrijven. Men kan dit zien als het nemen van de verantwoordelijkheid in de waardeketen, maar het is natuurlijk ook zo dat bedrijven die duurzaam repareren hen continuïteit bieden.” 

Tags: Duurzaam Schadestel, Duurzaam Repareren, Harry Filon, NH1816, verzekeringen

Waardeer dit artikel: (2.8)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE