Waardeer dit artikel: (2.6)

Focwa gaat dialoog aan met stakeholders

Geplaatst op: 7 april 2017 12:45, door: Maarten Molenaar
focwa pand woerden

Tijdens een reeks bijeenkomsten in kleine kring gaat Focwa dit voorjaar zijn oor te luister te leggen bij de verschillende stakeholders. Doel is tijdens informele, kleinschalige sessies oplossingen te benoemen voor komende uitdagingen.

Het gaat om een zes- à zevental gespreksrondes, die (nog) meer duidelijkheid moeten creëren over wat er speelt in de markt. De agenda wordt afgestemd met ketenpartners, dealerholdings, de opdrachtgevers, LiTe-, IOS- en truckschadebedrijven. Waar mogelijk en gewenst schuiven gastsprekers aan. Zo kan een debat in de diepte worden gevoerd over actuele dossiers als complexe/cosmetische schade, de ontwikkelingen met betrekking tot merk-erkend herstel en de Focwa Standaard.

De bijeenkomsten staan los van het Focwa-congres. Afhankelijk van de thematiek en de deelnemers vinden de dialoogbijeenkomsten plaats bij het hoofdkantoor van Focwa zelf (foto) of op locatie. De datum van de eerste praatsessie is nog niet bepaald, maar zal volgens een woordvoerder waarschijnlijk eind mei, begin juni zijn.

Tags: schadeherstel, Focwa, cosmetische schade, Focwa Standaard

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE