Waardeer dit artikel: (2.6)

Greve Banden Groothandel neemt Klei Tyres over

Geplaatst op: 1 februari 2017 19:41, door: Maarten Molenaar
wilco greve voor pand gb groothandel

De verkoop- en importactiviteiten van Klei Tyres zijn met ingang van 1 februari 2016 overgenomen door Greve Banden Groothandel BV in De Lier (Westland). Ook het personeel is mee overgegaan. 

Klei Tyres, voortgekomen uit het voormalige Van Klei’s Bandenimport, hield zich bezig met de landelijke verkoop van banden en velgen en de import van Zeta banden. Al deze activiteiten, inclusief medewerkers en voorraden, gaan over naar De Lier.

Wilco Greve, directeur van Greve Banden: “Toen wij in 2015 ons bedrijf in De Lier begonnen, hebben wij er met de grootte van het pand al rekening mee gehouden dat wij op termijn zouden gaan grossieren. Nu de kans zich voordeed om Klei Tyres inclusief het ervaren personeel over te nemen, hebben wij deze stap gezet.” Om de overgang voor de klanten vloeiend te laten verlopen, komen er geen wijzigingen in het telefoonnummer, het personeel en de webshop. “Omdat we gewoon door blijven gaan, hoeft de klant er niks van te merken.”

G.B.Groothandel is nu importeur van Zeta voor Nederland en België. Zeta biedt een uitgebreid gamma zomer- en winterbanden. Zeer binnenkort volgt uitbreiding met all-season. Ook diverse merken stalen en lichtmetalen velgen, alsmede compleet gemonteerde winter- of zomersets, behoren tot het leveringspakket. Middels een eigen bezorgdienst biedt het bedrijf in een deel van Nederland same day delivery aan.

Tags: banden, overname, Greve Banden Groothandel, Klei Tyres

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE