Waardeer dit artikel: (2.6)

Johan Bazuin manager sales ZF Nederland

Geplaatst op: 10 maart 2017 11:26, door: Maarten Molenaar
bazuin

ZF Services Nederland heeft Johan Bazuin (39) aangesteld als manager sales. Hij begint komende maandag en neemt de verantwoordelijkheden over van zijn voorganger Jaap Verweij.

Toen hij in 2001 de hts Autotechniek afrondde, werkte Bazuin lange tijd bij Allison Transmission Europe. Daar bouwde hij een internationaal netwerk op met voertuigfabrikanten en eindgebruikers in toepassingen zoals bussen, brandweervoertuigen, huisvuilwagens en defensiematerieel. Hierna werd hij verantwoordelijk voor alle business van Allison met Scania AB in Zweden. Vervolgens maakte hij de overstap naar Volvo Penta, waar hij leiding gaf aan de verkoop van industriemotoren aan OE-fabrikanten in de Benelux. Bazuin heeft een passie voor motorsport, zoals Formule 1 en MotoGP.

Directeur Sander Peeters: “Met Johan Bazuin aan het verkooproer waarborgen we onze strategie voor de lange termijn, met een duidelijke focus op de klant. Hij zal onder andere de uitdaging aangaan om de vernieuwende ZF technologie voor de mobiliteit van de toekomst in Nederland gestalte te geven.”

Tags: Johan Bazuin, ZF

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE