Waardeer dit artikel: (2.7)

Koppeling Servicebook en Car-Systems

Geplaatst op: 17 maart 2017 15:27, door: Maarten Molenaar
servicebook

Servicebook, het digitale onderhoudsboekje voor de automobilist, heeft vanaf heden een directe koppeling met Car-Systems. Door middel van deze koppeling worden factuurgegevens in Car-Systems doorgestuurd naar Servicebook, zodat een up-to-date digitaal onderhoudsboekje ontstaat.

Servicebook biedt een compleet en eenvoudig overzicht op de onderhoudshistorie en het serviceplan van de auto. Het autobedrijf heeft met Servicebook een aftersalestool waarmee hij een duurzame relatie met de klant kan opbouwen. Zo kunnen er gerichte acties en promoties door middel van een pushbericht de klant bereiken via de mobiele telefoon. Ook herinnert de app de klant automatisch aan de apk en de onderhoudsbehoefte. De klant kan via de app direct een werkplaatsafspraak maken. Voor de herkenbaarheid is de Servicebook-app beschikbaar in de huisstijl van het autobedrijf of de formule.

Car-Systems verzorgt al meer dan twintig jaar de automatisering van het autobedrijf. Het bedrijf uit Heerlen is naar eigen zeggen “uitgegroeid tot de marktleider in Nederland.” Zo was er eerder al een koppeling met het IT-programma Automaat.

Tags: onderhoud, servicebook

Waardeer dit artikel: (2.7)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE