Waardeer dit artikel: (2.6)

Kwaliteitsinjectie voor concept Requal

Geplaatst op: 31 maart 2017 11:40, door: Maarten Molenaar
dsc

Vijf jaar na de introductie van Requal Erkend Reparateur geeft Doyen Auto Nederland zijn garageconcept een kwaliteitsimpuls. Zowel de dienstenverlening als de deelnemers zelf komen op een hoger plan te staan.

Zo wordt afscheid genomen van de restrictie dat de Requal-productlijnen uitsluitend bestemd zijn voor voertuigen ouder dan vier jaar. Voortaan is niet de leeftijd van het voertuig maatgevend maar wat in een land courant is op het gebied van slijtdelen. Verder komen nog voor de zomer nieuwe lijnen beschikbaar: katalysatoren, waterpompen en radiateurs. Net als de bestaande range van onder meer schokdempers, remmen, filters, ruitenwissers, riemen en accu’s zijn ze van OES-kwaliteit.

Behalve voor producten en marketingondersteuning komt er ook meer aandacht voor hulp bij bedrijfsprocessen. Bij de selectie van deelnemers wordt bovendien de lat hoger gelegd. “Niet iedereen zal meekunnen of -willen in de ambities die we koesteren”, zegt Kees Willemsen, Sales en Marketing Manager. “We denken 2017 te eindigen met zo’n zestig garages. Dat is de helft van nu, maar het zijn wel de voor ons juiste autobedrijven.”

Tijdens twee bijeenkomsten op de regionale Doyen-distributiedepots (Zwolle, Waalwijk) krijgen de aangesloten grossiers en garages nadere toelichting.

Meer hierover in de komende editie van Aftersales Magazine.

Tags: onderdelen, Requal, Doyen Auto, Kees Willemsen

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE