Waardeer dit artikel: (2.6)

Mazda-app voor pechhulp

Geplaatst op: 12 januari 2012 15:36, door: Jeremy Kesseler
mazda app

Mazda Motor Europe heeft binnenkort een gratis applicatie beschikbaar voor bestuurders van haar modellen. De app legt onder meer direct verbinding met Mazda Euro Service, de persoonlijke service bij pech onderweg, schade of ruitbreuk. Daarnaast geeft het programma de volledige voertuig- en servicegeschiedenis van de betreffende auto weer.

Mazda Motor Nederland heeft ervoor gekozen om in ons land de applicatie in april te introduceren. Vanaf dat moment is deze namelijk beschikbaar voor alle drie besturingsplatforms, iOS, Android en Blackberry. De nieuwe app communiceert direct met het Mazda Digital Service Record (DSR), het digitale serviceboekje, dat alle service- en onderhoudsactiviteiten van het betreffende voertuig in een digitale database opslaat.

Jørgen Olesen, vice-president Mazda Motor Europe: "De sleutel tot het succes is de beschikking te hebben over realtime informatie, waar je ook bent. De My Mazda App herinnert de gebruiker niet alleen aan de eerstvolgende servicebeurt van zijn of haar auto, maar laat ook de volledige servicehistorie van de auto zien. Bovendien toont de app de dichtstbijzijnde Mazda-dealer en biedt het de mogelijkheid om vanuit de palm van je hand direct hulp bij pech onderweg aan te vragen."

Mazda-app voor pechhulp
mazda app

Tags: Mazda, apps, pechhulp, DSR

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE