Waardeer dit artikel: (2.7)

Mega Athlon Service Centre in Rotterdam

Geplaatst op: 14 februari 2012 14:26, door: Jeremy Kesseler
athlon service center beelen rotterdam bedrijfspand

De Frank Beelen Beheer Groep opent half maart zijn derde Athlon Service Centre. Dat gebeurt in Rotterdam, omdat deze regio één van de grootste verzorgingsgebieden van Athlon Car Lease is. De groep heeft al Athlon-centra in Almere en Lisserbroek.

Beelen is met een groot nieuwbouwproject bezig nabij Rotterdam Airport Zestienhoven, dat midden 2013 klaar moet zijn. Uiteindelijk komt daar het nieuwe Athlon Service Centre, maar tot die tijd zal er vanuit een tijdelijke vestiging op de Bovendijk 204 gewerkt worden. Op die locatie komen vanaf maart dit jaar tien mensen te werken op acht werkplekken met zeven hefbruggen.

In totaal telt heel Nederland nu vijf van deze servicelocaties onder de vlag van de leasemaatschappij. Bijna twee weken geleden maakte dealergroep Bochane bekend binnenkort ook een Athlon Service Centre in Utrecht te openen, nummer vier. Daarnaast heeft Driessen Autogroep er één in Eindhoven.

In een uitgebreid interview in het volgende nummer van Aftersales Magazine, dat op vrijdag 16 maart verschijnt, doet ondernemer Frank Beelen een boekje open over zijn toekomstplannen en zijn 25-jarig jubileum.

Tags: Athlon, servicecentrum, Rotterdam, Beelen, Athlon Service Centre

Waardeer dit artikel: (2.7)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE

REACTIES

  c.de rijke 14 februari 2012 16:22

Service Centre? Natuurlijk moet ook het onderhoud in eigen beheer! Stel je voor dat dealers die de auto's sowieso al moeten weggegeven bij verkoop er nog wat aan zouden verdienen bij onderhoud? De banden en de uitlaat bij quickfit, de winterbandjes weer elders om toch vooral zo goedkoop mogelijk het onderhoud uit te te kunnen uitvoeren. En dan hebben we het nog niet over bijna einde leasecontracten, waarbij een berijder nog minimaal 10.000 km moet gaan rijden op gladde banden of afgesleten remblokken, schijven etc. Winter of geen winter, alles moet wijken voor het commercieel belang, namelijk zo veel mogelijk winst zien over te houden op de transactie. Importeurs, wordt wakker, dealers sta op en laat u niet langer ringeloren door marktverstorende leasemaatschappijen. Onderhoud moet terug, daar waar het hoort en waar de kennis aanwezig is van al die monteurs die met grote regelmaat hun kennis bijspijkeren en op proffesionele wijze het wagenpark onderhouden. Bedrijven, stel eissen aan de leasemaatschappij waar u uw kostbare Auto aan toevertrouwd. Uw voertuigen moeten vakkundig maar ook veilig de weg op kunnen, ook al loopt de leasetermijn op zijn einde. De vraag is dus wanneer het onderhoud bij een service centre wordt verricht, dit ook daadwerkelijk goed gebeurt. Feit is dat de leasemaatschappij zijn eigen regeltjes volgt, dus ik heb zo mijn twijfels...