Waardeer dit artikel: (2.6)

Mijngrossier koppelt voertuigspecifiek gereedschap

Geplaatst op: 20 maart 2012 10:27, door: Jeremy Kesseler
mijngrossier toolbase ipad

Mijngrossier.nl koppelt voortaan op haar website speciaal gereedschap aan autotypen. Door op de knop Speciaal Gereedschap te drukken wordt dit bij bepaalde onderdelen getoond. Er wordt gestart met speciaal gereedschap voor de menugroepen Distributie, Wiellagers, Filters en Koppelingen.

"Simpelweg het kenteken van een auto invoeren, waarna per subgroep direct duidelijk is welk speciaal gereedschap beschikbaar is", aldus Mijngrossier.nl. "Naast product, merk en afbeelding wordt de brutoprijs en eventueel geldende actieprijs genoemd. Bovendien verschijnt naast toepasbaarheid van het speciaal gereedschap ook een uitgebreide technische beschrijving. Bij de onderdelensectie Koppelingen wordt bijvoorbeeld duidelijk dat montage van een zelfnastellende SAC-koppeling zonder het juiste gereedschap tot schade en een slippende koppeling leidt."

Wanneer er gereedschap besteld wordt, dan levert Harrems het gekochte materiaal uit. Zij faciliteren ook de database (Toolbase) achter Mijngrossier. Onlangs is ook de zoekfunctie op OE-artikelnummers verbeterd. Een ander nieuw onderdeel voor monteurs is de grafische weergave van groepen onderdelen.

Mijngrossier koppelt voertuigspecifiek gereedschap
mijngrossier speciaal gereedschap

Tags: mijngrossier, Van Heck, Toolbase, gereedschap, webshop

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE