Waardeer dit artikel: (2.7)

Nu ook autobanden van Aeolus, Heuver levert

Geplaatst op: 8 februari 2012 11:13, door: Jeremy Kesseler
aeolus bestelbus

Dit jaar zal Aeolus Tyres de Europese bandenmarkt ook betreden met banden voor personenauto's. Dit doet het merk in samenwerking met Heuver Bandengroothandel in Hardenberg. Het is voor het eerst dat Aeolus banden maakt voor personenauto's.

Om de productie te kunnen verzorgen is er een nieuwe fabriek gebouwd en een internationaal team van experts aangesteld om de banden te ontwikkelen. Heuver zal voor de marktinformatie en technische input zorgen, zodat de nieuwe banden aan de Europese regelgeving voldoen.

De internationale beurs Reifen Essen wordt van 5 tot en met 8 juni 2012 aangegrepen om de nieuwe banden te presenteren. Daarna wordt de lijn in fases op de markt gebracht. Heuver start met de eerste leveringen in de landen waar het al Aeolus-banden voor truck- en grondverzet verkoopt. Dit zijn Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Zweden en Roemenië.

De Hardenbergse bandengroothandel legt dit jaar ook meer de focus op de Duitse en Duitstalige markt en ziet dit als opstap naar Oost- en Midden-Europa. Lees er hier alles over >>

Tags: banden, Aeolus, Heuver, bandengroothandel

Waardeer dit artikel: (2.7)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE