Waardeer dit artikel: (2.7)

RDC doet overname via Inmotiv

Geplaatst op: 2 februari 2012 16:08, door: Barend Luiting
fiat  bergingsauto

RDC-dochter Inmotiv heeft eind december Dataexe en Pacx overgenomen. De Bussumse combinatie is als systeemleverancier met name gericht op de takel- en bergings-, autotransport- en kraanverhuurbranche, maar het biedt ook crm-systemen voor de autobranche. De huidige directeur Remco de Bruijn blijft actief voor de Pacx/Dataexe-activiteit binnen Inmotiv.

Dataexe heeft een platform ontwikkeld waarbij het merendeel van de berging- en pechhulpbedrijven, alarmcentrales, autotransporteurs, autobedrijven en leasemaatschappijen zijn aangesloten en dat het volledige proces van opdrachtverstrekking, documentafhandeling en facturatie voor de deelnemers uitvoert. Daarnaast is Pacx actief als CRM-specialist voor diverse autobedrijven en auto-importeurs.

Voor de innovatiedochter Inmotiv van RDC betekent deze overname kans op verbreding. Zo zijn bergers en pechhulpdiensten bijvoorbeeld vaak gerelateerd aan autobedrijven uit de klantportfolio van Inmotiv en zijn ze veelal onderdeel van de totale logistieke keten in de autobranche. Pacx, Dataexe en Inmotiv werkten al op informele basis met elkaar samen.

Tags: overname, RDC, inMotiv, Dataexe, Pacx

Waardeer dit artikel: (2.7)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE