Waardeer dit artikel: (2.6)

Rema Tip Top distribueert Haweka

Geplaatst op: 1 februari 2017 19:26, door: Maarten Molenaar
rema tip top nl

Rema Tip Top Nederland gaat in Nederland de distributie verzorgen van Haweka, de Duitse fabrikant van centreer- en opspanmiddelen voor balanceermachines.

Directeur Bernard van Walsem van Rema Tip Top legt uit dat onderschat wordt hoe belangrijk het is om balanceermachines in goede conditie te houden. “De goedkopere machines, onder andere uit het Verre Oosten, gaan aanzienlijk beter presteren als je een nieuwe Haweka-set erop monteert. Het correct opspannen van het wiel is nu eenmaal heel bepalend voor een juiste balans. Wanneer er onbalans is, merkt de automobilist dat zodra hij met zijn auto de garage uit rijdt.”

Hoewel niet direct goedkoop kan een upgrade het garagebedrijf helpen langer plezier te hebben van een balanceermachine. Van Walsem: “Je kunt je bestaande apparatuur upgraden, zodat die weer voor langere tijd mee kan. Dat is altijd nog goedkoper dan een nieuwe machine. Een investering in Haweka opspanmiddelen betaalt zich altijd terug.”

Haweka is volgens Rema Tip Top op vrijwel alle merken balanceermachines te monteren, indien de juiste maten worden doorgegeven. Rema Tip Top had een ander merk opspanmiddelen voor balanceermachines, maar ziet met Haweka veel meer mogelijkheden en toegevoegde waarde voor zijn klanten. Van Walsem: “Met Haweka verwachten we een aanzienlijk marktaandeel te behalen. Het is een kwalitatief uitstekend product, marktleider in Duitsland en ook in Nederland toonaangevend in de markt.”

Tags: onderdelen, Rema Tip Top, Haweka, balanceermachines

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE