Waardeer dit artikel: (2.3)

Schokdempers Roadmatic voor ouder wagenpark

Geplaatst op: 19 april 2017 09:25, door: Maarten Molenaar
monroe roadmatic

Onder de noemer Roadmatic introduceert Tenneco een schokdemperlijn voor het wagenpark vanaf twaalf jaar. De doelgroep bestaat uit prijsbewuste voertuigeigenaren. Zij zijn volgens de fabrikant een kwart goedkoper uit met de budgetlijn, zonder in te boeten op betrouwbaarheid.

Tenneco geeft twee jaar garantie op de budgetdempers, die zijn vervaardigd conform Monroe-specificaties. De roestbestendigheid ligt volgens de fabrikant op tachtig procent van de originele dempers. In de marketing wordt Roadmatic aanbevolen door WRC-coureur Thierry Neuville.

De nieuwe productrange is opgenomen in de database van Tecdoc en krijgt maandelijks een update. Op dit moment is een veertigtal referenties beschikbaar. Dat aantal wil Tenneco het komende half jaar opvoeren naar circa 140 artikelnummers, goed voor zeventig procent van het wagenpark in de Benelux. Enkele voorbeelden van modellen en bouwjaren: Audi 80 (1996), Renault Clio (2000), Toyota Yaris (1999), Seat Cordoba (1996), Daewoo Lanos (1997), Fiat Punto (1999), Ford Focus (1998) en Opel Corsa (1997).

Tags: Schokdempers, Monroe, Tenneco, Roadmatic

Waardeer dit artikel: (2.3)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE