Waardeer dit artikel: (2.9)

Ter Haar (ex-Mercedes-Benz) bij Aumacon

Geplaatst op: 10 april 2017 13:48, door: Maarten Molenaar
hans ter haar

Hans ter Haar heeft zich als geassocieerd consultant aangesloten bij kennisbureau Aumacon. Ter Haar (54) werkte tot medio 2015 in verschillende functies bij Daimler Chrysler en Mercedes-Benz Nederland, meest recent als directeur Aftersales.

Hans ter Haar studeerde commerciële economie en marketing (NIMA-C). Ook volgde hij de leergang controlling en de opleiding tot registeradviseur bedrijfsopvolging (RAB). In 1990 begon zijn automotive-carrière als marketingmanager bedrijfswagens bij Mercedes-Benz Nederland. Als CFO, interim CEO en managing director aftersales deed hij kennis en ervaring op in vrijwel alle deelgebieden binnen de branche, zowel op wholesale- als op dealerniveau. Ter Haar is sinds zijn vertrek bij Mercedes-Benz Nederland partner/adviseur en bedrijfsovernamespecialist bij Rescoped.

Kennis cruciaal

Ter Haar omschrijft zijn komst bij Aumacon als “een welkome aanvulling. We delen de overtuiging dat kennis cruciaal is om succesvol te kunnen werken in deze snel veranderende sector. Daarnaast is het voor mijzelf belangrijk om deel uit te maken van een kennisnetwerk. Maar bovenal gaan onze klanten profiteren van deze samenwerking.”

Tags: Aumacon, Hans ter Haar, consultancy

Waardeer dit artikel: (2.9)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE