Waardeer dit artikel: (2.4)

Vallei Auto Groep Audi-dealer van het jaar 2017

Geplaatst op: 20 april 2017 12:39, door: Emil Peeters
vallei groep

De Vallei Auto Groep is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi-dealer van het jaar 2017. Salesmanager Arend Flier nam de onderscheiding in ontvangst tijdens een nationale dealerbijeenkomst van de Nederlandse Audi-importeur. De prijs werd uitgereikt door Gerard Jansen, directeur van Audi Nederland.

Audi-dealers die boven het landelijk gemiddelde scoren, komen in aanmerking voor de eervolle titel ‘Audi Excellent Dealer’. Vallei Auto Groep viel die titel voor het tweede achtereenvolgende jaar te beurt. De sterke verkoopcijfers en de hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als aftersales gaven uiteindelijk de doorslag om het Audi-bedrijf uit Veenendaal tot beste Audi-dealer van het jaar te kronen.

“Uiteraard zijn wij ongelooflijk trots op deze prestatie”, verklaart Arend Flier. “Deze onderscheiding is voor Vallei Auto Groep een beloning voor onze focus op onze sales en aftersales.”

“We gaan er alles aan doen dit hoge kwaliteitsniveau vast te houden. Ik ben onze klanten zeer erkentelijk voor hun medewerking aan het onderzoek en hun positieve reacties op ons serviceniveau. Ik dank daarnaast ook de importeur voor de uitstekende samenwerking en ondersteuning", aldus Bert de Kroon, directeur van Vallei Auto Groep.

Johan Cruyff Foundation

Omdat Audi supplier is van de Johan Cruyff Foundation mag de Vallei Auto Groep in de regio een schoolplein aanwijzen dat wordt ingericht als ‘Schoolplein14’, een initiatief van de Johan Cruyff Foundation. Zo’n plein moet kinderen stimuleren om samen te spelen en te sporten, tijdens en na schooltijd.

Tags: Vallei Auto Groep, Audi, Arend Flier, Bert de Kroon

Waardeer dit artikel: (2.4)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE