Waardeer dit artikel: (2.7)

Vollaers directeur Profile Nooteboom

Geplaatst op: 6 februari 2017 15:23, door: Maarten Molenaar
nooteboom

Bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom is Jan Vollaers (52) sinds 1 februari 2017 directeur. In die functie is hij verantwoordelijk voor de zes vestigingen van het bedrijf. Vollaers werkte eerder onder meer als directeur van GoodYear/Dunlop, De Molen Banden en IMO Carwash.

Alle vestigingen van Profile Car & Tyreservice Nooteboom gaan zich behalve in de verkoop van (truck)banden en velgen ook specialiseren in het onderhoud van auto’s. Vollaers: “We gaan de huidige onderhoudswerkzaamheden uitbreiden, zodat onze zes vestigingen allround zijn.” Concreet gaat het daarbij om de locaties Gouda en Rotterdam. Vollaers wil deze binnen een maand voorzien van hetzelfde brede aanbod als de bestaande overige vier Nooteboom-vestigingen (Zoetermeer, Leiden, Schiedam, Barendrecht).

Los daarvan ligt er bij Profile Nooteboom een groeiscenario voor Zuid-Holland, vertelt directeur Remco Nooteboom. “We hebben de ambitie om binnen vijf jaar uit te breiden naar tien vestigingen. Dit jaar hebben we al verschillende gesprekken gevoerd met kandidaten. Overigens volgen we de weg der geleidelijkheid. We willen niet de grootste, wel de beste bandenservice bieden van de hele provincie.”  

Tags: banden, Profile, Nooteboom

Waardeer dit artikel: (2.7)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE

REACTIES

  Gert Kiks 7 februari 2017 08:55

Back to black.... Jan, van harte welkom weer en veel succes toegewenst!