Waardeer dit artikel: (2.6)

Alle Profile Tyrecenters repareren duurzaam

Geplaatst op: 1 februari 2012 11:09, door: Jeremy Kesseler
profile tyre center overhandiging duurzaam repareren

De vestigingen van Profile Tyrecenter in Nederland zijn allemaal gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren. Ondernemer Marcel Willems van Profile Tyrecenter Willems uit Amsterdam kreeg uit handen van autocoureur en ambassadeur Tim Coronel het eerste certificaat Duurzaam Repareren overhandigd.

De specialist in banden en velgen garandeert met het keurmerk duurzame producten en een milieuvriendelijke manier van werken. Eind vorig jaar startte de stichting Duurzaam Repareren de certificering met een pilot bij The Alwaysbemobile Company, waar Profile Tyrecenter onderdeel van is. De missie van de stichting is het zichtbaar maken van autobedrijven die na een audit door Dekra als milieuvriendelijk kunnen worden beschouwd.

Coronel: "Automobilisten weten dankzij het certificaat bij welke bedrijven zij hun auto op een milieuvriendelijke wijze kunnen laten onderhouden, zonder dat het meer gaat kosten. Ik ben er trots op dat Profile Tyrecenter het belang van duurzaamheid zo hoog in het vaandel heeft staan."

Tags: Profile, Alwaysbemobile, duurzaamheid, certificaat, Duurzaam Repareren

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE