Waardeer dit artikel: (2.6)

Heuver lanceert spaarsysteem

Geplaatst op: 1 september 2011 10:43, door: Jeremy Kesseler
heuver banden

Heuver Bandengroothandel heeft een bonussysteem gelanceerd als aanvulling op haar webshop. Bij elke bestelling krijgt een klant nu een aantal bonuspunten. Met deze bonuspunten kan er gespaard worden voor meer dan duizend verschillende cadeaus, variërend van tuingereedschap tot televisies, die vervolgens ook via de webshop besteld kunnen worden.

De Heuver-webshop geeft bandenhandelaren de mogelijkheid om online rechtstreeks banden te bestellen en, indien mogelijk, binnen 24 uur te laten bezorgen. "Elke bestelling in de webshop wordt beloond met bonuspunten, hiermee proberen we de online verkopen een extra boost te geven", aldus Chris van den Ende, online marketeer bij Heuver.

"Het verbeteren van de webshop is een doorlopend proces. Door middel van field research zijn we continue op de hoogte van de wensen en behoeften van onze afnemers. Op dit moment staat een volgend project al weer in de kinderschoenen", aldus Van den Ende.

Overigens is de bestaande samenwerking tussen Heuver en Aeolus Tyres onlangs weer verlengd. Heuver Bandengroothandel uit Hardenberg bestaat sinds 1 mei 45 jaar.

Tags: banden, Heuver, webshop, actie, groothandel

Waardeer dit artikel: (2.6)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE