Waardeer dit artikel: (2.7)

Stormmesand weg bij Brezan

Geplaatst op: 30 januari 2012 18:00, door: Barend Luiting
stormmesand peter jan

Peter-Jan Stormmesand verlaat Brezan om, zoals moedermaatschappij Autobinck het formuleert, een 'nieuwe wending aan zijn carriere' te geven. Onduidelijk is vooralsnog wat die nieuwe wending wordt en in welke sector deze ligt. Brezan stelt Peter-Jan Stormmesand dank verschuldigd te zijn voor de wijze waarop hij de afgelopen jaren leiding heeft gegeven aan de onderneming.

Voordat Stormmesand halverwege 2008 directeur bij Brezan werd, was hij commercieel directeur van Shared Parts Services, een andere Autobinck-dochter die de backoffice vormt van de Partspoint Groep. Rond de eeuwwisseling was Stormmesand directeur bij Sonax Car Care. Zijn opvolger is nog niet bekend.

Tags: Brezan, Stormmesand, Autobinck

Waardeer dit artikel: (2.7)
 

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

  • Naam (verplicht)

  • E-mailadres (verplicht)

UW REACTIE

REACTIES

  Frits Santing 30 januari 2012 20:42

Van Harte Peter Jan, Want ik neem aan dat het een weloverwogen beslissing is en je gedachten hebt over wat te gaan doen. Dat zal iets zijn wat je leuk vindt, want je gaat er voor of niet, daar zit niks tussen bij jou volgens mij. Passie bij dat wat je doet is daarbij een voorwaarde. Alle succes bij toekomstige uitdagingen. Frits Santing Adviesgroep ABC Noord

  Jim van Nispen 30 januari 2012 21:50

Peter-Jan, succes met deze nieuwe uitdaging!! Jim van Nispen