NIEUWS

USN overgenomen door PartsPoint

Geplaatst op: 8 oktober 2015 12:49, door: Jos Veldhuisen
USN overgenomen door PartsPoint

PartsPoint Groep uit Ede, onderdeel van de Haagse Autobinck Groep neemt de grossiersgroep USN-Centuri uit Harderwijk over. Dat meldt Partspoint-ceo Cor Baltus. PartsPoint heeft door de overname een meer dan stevige vinger in de pap binnen de Benelux aftermarket. Behalve USN-Centuri, bestaat de portfolio van PartsPoint uit de grossiersketen Brezan, met 135 vestigingen actief in Nederland en België, de vorig jaar overgenomen AD-grossiers TC en Staadegaard en heeft het een meerderheidsbelang in AD Benelux. “Verder halen we als PartsPoint door de overname het KwikFit-account binnen”, benadrukt Baltus.

Lees verder

MENSENWERK

Heinneman Autobedrijf van het Jaar

Geplaatst op: 7 oktober 2015 09:30, door: Fred Kramer
Heinneman Autobedrijf van het Jaar

Vakgarage Heinneman uit Schildwolde heeft de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2015-2016 gewonnen. Kleverlaan Automobielbedrijf uit Limmen, dat de wedstrijd al eens won in 2010, werd deze editie tweede, op de voet gevolgd door Van Geenen Auto’s uit Nunspeet.

Lees verder

ONDERDELEN

Jubilerend Kawe breidt distributienetwerk sterk uit

Geplaatst op: 28 september 2015 16:30, door: Barend Luiting
Jubilerend Kawe breidt distributienetwerk sterk uit

Kawe Rem en Frictie uit Raalte heeft het distributienetwerk flink uitgebreid, zo viel te beluisteren tijdens het jubileumevenement waar ruim 200 genodigden uit zeventien verschillende landen op af kwamen. Ook op productniveau is er uitbreiding te melden.

Lees verder

SCHADENIEUWS

Parkeerschade niet gemeld en niet hersteld

Geplaatst op: 5 oktober 2015 09:12, door: Barend Luiting
Parkeerschade niet gemeld en niet hersteld

Ruim tweederde van de parkeerschades aan eigen auto’s wordt door de eigenaren niet gemeld bij hun verzekering. In de helft van de schadegevallen laat de eigenaar de parkeerschade niet herstellen. Dat blijkt uit onderzoek onder autobezitters in opdracht van Allround Automotive Solutions (AAS), bij de introductie van AAS Dagherstel. Dit nieuwe label biedt autobezitters de mogelijkheid kleine schades snel en effectief te laten repareren.

Lees verder