NIEUWS

Vertrouwen in autosector hoogst in 7 jaar

Geplaatst op: 25 november 2015 09:00, door: Fred Kramer
Vertrouwen in autosector hoogst in 7 jaar

Importeurs van nieuwe personenauto’s hebben in het derde kwartaal bijna 23 procent meer omzet behaald dan in het derde kwartaal van 2014. Ook de overige sectoren binnen de auto- en motorbranche lieten een groei zien waardoor de omzet voor de gehele branche met bijna 12 procent is toegenomen in het derde kwartaal. Het ondernemersvertrouwen in de autosector is toegenomen tot de hoogste stand in ruim 7 jaar. Dat meldt CBS.

Lees verder

MENSENWERK

Stiba verliest voorzitter

Geplaatst op: 23 november 2015 14:02, door: Barend Luiting
Stiba verliest voorzitter

Stiba-voorzitter Robert van Notten is afgelopen woensdag overleden. Het bestuur van de branchevereniging toont zich in een persverklaring 'dankbaar voor alles wat hij voor Stiba heeft betekend'. Van Notten werd in 2012 door de algemene ledenvergadering benoemd tot voorzitter.

Lees verder

ONDERDELEN

Diesel Parts Benelux koopt Delphi-voorraad van Doyen

Geplaatst op: 23 november 2015 09:15, door: Barend Luiting
Diesel Parts Benelux koopt Delphi-voorraad van Doyen

Het onafhankelijk platform Diesel Parts Benelux neemt de hele dieselvoorraad over van Doyen. Het Delphi-assortiment bevat complete units en losse onderdelen ten behoeve van revisie.

Lees verder

SCHADENIEUWS

Nieuwe website AAS

Geplaatst op: 20 november 2015 09:01, door: Fred Kramer
Nieuwe website AAS

Allround Automotive Solutions (AAS) heeft een vernieuwde website. De site vormt de ruggengraat van het communicatieplatform dat AAS momenteel ontwikkelt. Via dat platform worden relaties beter geïnformeerd en is het ook gemakkelijker voor hen om in contact te komen met AAS.

Lees verder