NIEUWS

'Gekkenhuis' bij Mediamarkt met privélease

Geplaatst op: 24 oktober 2016 16:12, door: Ivonne Vermeulen
'Gekkenhuis' bij Mediamarkt met privélease

Mediamarkt komt tijdens de 'Gekkenhuis'-actie (van 26 tot en met 30 oktober) met een aanbieding voor privélease van Toyota Aygo, Yaris en Auris via Justlease.nl. Voor gedegen advies zijn zowel medewerkers van Toyota als Justlease.nl aanwezig in de winkels, zo laat Mediamarkt weten.

Lees verder

MENSENWERK

Piet Bochane (70) overleden

Geplaatst op: 17 oktober 2016 11:34, door: Maarten Molenaar
Piet Bochane (70) overleden

In zijn woonplaats Veenendaal is zaterdag op 70-jarige leeftijd Piet Bochane overleden, grondlegger van de huidige Bochane Groep. Hij bouwde sinds 1984 aan een bedrijf dat uitgroeide tot een van de grootste merkdealers van Nederland.

Lees verder

ONDERDELEN

Emissie helft testauto's te hoog

Geplaatst op: 14 oktober 2016 16:51, door: Maarten Molenaar
Emissie helft testauto's te hoog

Recent RDW-onderzoek naar de uitstoot bij personenwagens duidt op een groot verschil tussen theorie en praktijk. Bij zestien van de dertig geteste diesels bleek de NOx-emissie op de weg significant hoger dan tijdens de toelatingstest. Bij de andere voertuigen werd geen afwijkende uitstoot geconstateerd.

Lees verder

SCHADENIEUWS

Verlovingsdans tussen Focwa en Bovag

Geplaatst op: 12 oktober 2016 10:10, door: Ivonne Vermeulen
Verlovingsdans tussen Focwa en Bovag

De samenwerking tussen Bovag en Focwa lijkt langzamerhand serieuze vormen aan te nemen. Zo kondigde Toine Beljaars, voorzitter schadeafdeling Bovag, gisteren aan dat beide brancheorganisaties bezig zijn gezamenlijk het garantiebewijs uit te gaan geven, terwijl Bovag eerder al de Focwa Standaard heeft geadopteerd.

Lees verder