NIEUWS

Fastfoodrestaurant in failliete autogarage

Geplaatst op: 2 september 2014 10:18, door: Fred Kramer
Fastfoodrestaurant in failliete autogarage

Biefstuk met sla, allerlei soorten hamburgers, een put als een ballenbak en een hefbrug als podium voor een band. Dit alles binnenkort te proeven en te zien in een failliete garage van EMA bij het Design Outlet Centre in Roermond.

Lees verder

MENSENWERK

Ten Brink en Brouwers schuiven op bij Mazda

Geplaatst op: 27 augustus 2014 09:17, door: Fred Kramer
Ten Brink en Brouwers schuiven op bij  Mazda

Martijn ten Brink (41), thans algemeen directeur van Mazda Motor Nederland en Mazda Motor BeLux, is met ingang van 1 september 2014 benoemd tot Vice-President Sales (40). Geraldine Brouwers is zijn opvolger. Ze is sinds 2010 werkzaam bij Mazda en heeft de afgelopen twee jaar Mazda Nederland onder meer door een reorganisatie van het dealernetwerk geloodst.

Lees verder

ONDERDELEN

Imbema definitief naar Sator

Geplaatst op: 29 augustus 2014 10:15, door: Fred Kramer
Imbema definitief naar Sator

Imbema Automaterialen is definitief in handen van Sator. Dit betekent dat de automaterialen-grossiers Westerhof, Tielman, Ira, Eddy Vos en Van Mill nu officieel deel uit maken van Sator Holding.

Lees verder

SCHADENIEUWS

Schadespecialist toont vakmanschap bij Max

Geplaatst op: 29 augustus 2014 12:10, door: Fred Kramer
Schadespecialist toont vakmanschap bij Max

Mark Laan van Caravancentrum Venhuizen toont zijn vakmanschap in een uitzending van Omroep Max. In het tv-programma Groeten van Max beoordeelt Laan de schade aan een camper als gevolg van het losraken van een zonnepaneel.

Lees verder