NIEUWS

Focwa loopt niet weg voor barre realiteit

Geplaatst op: 24 april 2015 12:00, door: Ivonne Vermeulen
Focwa loopt niet weg voor barre realiteit

Na vier regionale ledenbijeenkomsten van Focwa, wordt de nieuwe richting van de branchevereniging langzaam duidelijk. Na raadpleging van de leden is een aantal richtinggevende zaken duidelijk. Zo zou de achterban graag zien dat de branchevereniging maatwerk dienstverlening biedt en zich actiever gaat bezighouden met de sanering van de branche, bijvoorbeeld met ondersteuning bij trajecten.

Lees verder

MENSENWERK

Winterkorn-Piëch: 1-0

Geplaatst op: 20 april 2015 13:58, door: Barend Luiting
Winterkorn-Piëch: 1-0

Het gebeurt niet vaak dat bestuursvoorzitter Ferdinand Piëch zo publiekelijk tegengas krijgt, maar in de strijd om zijn opvolging heeft Martin Winterkorn een zege geboekt. De met spoed verzamelde top heeft zich namelijk achter Winterkorn geschaard en adviseert verlenging van diens contract komende februari.

Lees verder

ONDERDELEN

Doyen stopt twee miljoen extra in netwerk

Geplaatst op: 23 april 2015 14:01, door: Fred Kramer
Doyen stopt twee miljoen extra in netwerk

De Belgisch-Nederlandse onderdelendistributeur Doyen Auto Nederland investeert bijna twee miljoen euro extra in een nog grotere beschikbaarheid van haar leveringsprogramma slijtdelen. Daar moeten zowel universele garagebedrijven, het Doyen grossiersnetwerk API en onafhankelijke grossiers van gaan profiteren.

Lees verder

SCHADENIEUWS

AHG breidt uit met 'One Day Repair'

Geplaatst op: 23 april 2015 14:28, door: Fred Kramer
AHG breidt uit met 'One Day Repair'

Schadeketen Autoschade Herstel Groep (AHG) gaat haar Easy2Fix-formule voor cosmetische schades uitbreiden. Naast de focus op smart repair, gaan alle herstelbedrijven binnen de keten zich aanvullend specialiseren in 'One Day Repair'.

Lees verder