NIEUWS

Vakgarage best gewaardeerde werkplaatsconcept

Geplaatst op: 7 oktober 2015 09:29, door: Jos Veldhuisen
Vakgarage best gewaardeerde werkplaatsconcept

Vakgarage is door haar leden gewaardeerd als het beste werkplaatsconcept van ons land. Dit blijkt uit het recent gehouden – maar nog niet gepubliceerd – Bovag-onderzoek naar de waardering (Vakgarage kreeg een 8,4) van de Bovag-leden over de tevredenheid voor een gekozen werkplaatsformule. Theo Fledderus, voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, maakte dat op het 10e jaarcongres van de universele Bovag-leden bekend.

Lees verder

MENSENWERK

Flevoland kiest beste monteur

Geplaatst op: 2 oktober 2015 12:21, door: Fred Kramer
Flevoland kiest beste monteur

Op zaterdag 10 oktober zullen drie, onlangs afgestudeerde 1e autotechnici, strijden om de titel “1e autotechnicus van Flevoland 2015”. In de werkplaats van Autobedrijf Jedi in Almere voeren ze uiteenlopende werkzaamheden uit aan van tevoren geprepareerde wagens.

Lees verder

ONDERDELEN

Jubilerend Kawe breidt distributienetwerk sterk uit

Geplaatst op: 28 september 2015 16:30, door: Barend Luiting
Jubilerend Kawe breidt distributienetwerk sterk uit

Kawe Rem en Frictie uit Raalte heeft het distributienetwerk flink uitgebreid, zo viel te beluisteren tijdens het jubileumevenement waar ruim 200 genodigden uit zeventien verschillende landen op af kwamen. Ook op productniveau is er uitbreiding te melden.

Lees verder

SCHADENIEUWS

Parkeerschade niet gemeld en niet hersteld

Geplaatst op: 5 oktober 2015 09:12, door: Barend Luiting
Parkeerschade niet gemeld en niet hersteld

Ruim tweederde van de parkeerschades aan eigen auto’s wordt door de eigenaren niet gemeld bij hun verzekering. In de helft van de schadegevallen laat de eigenaar de parkeerschade niet herstellen. Dat blijkt uit onderzoek onder autobezitters in opdracht van Allround Automotive Solutions (AAS), bij de introductie van AAS Dagherstel. Dit nieuwe label biedt autobezitters de mogelijkheid kleine schades snel en effectief te laten repareren.

Lees verder