NIEUWS

Werkplaatsconcepten groeien door

Geplaatst op: 30 september 2014 09:14, door: Jos Veldhuisen
Werkplaatsconcepten groeien door

Het werkplaatsconcept Autocrew is vorig jaar de snelst groeiende formule van ons land geweest. Daarom kreeg conceptadviseur automotive aftermarket bij Bosch, Marnix van Veen, het eerste exemplaar van de 2014-editie van de Top 40 Garageformules uitgereikt. Een belangrijke constatering uit het overzicht in het ‘conceptenboek’ is dat de grote concepten – in aantallen gesproken – harder groeien dan de kleinere concepten.

Lees verder

MENSENWERK

Sator: Altijd voorblijven op de concurrentie

Geplaatst op: 29 september 2014 10:16, door: Jos Veldhuisen
Sator: Altijd voorblijven op de concurrentie

"Als je niet van verandering en groei houdt, heb je niets te zoeken in deze
dynamische markt." Dat zijn de woorden van de nieuwe ceo van Sator, Sinon Galvin. Aftersales Magazine had een exclusief interview met de man die LKQ op het Europese vasteland gaat vormgeven.

Lees verder

ONDERDELEN

Nexus in zee met Kavo Parts

Geplaatst op: 26 september 2014 13:02, door: Fred Kramer
Nexus in zee met Kavo Parts

De internationale inkoopcombinatie Nexus heeft een overkomst gesloten met Kavo Parts uit Apeldoorn. Als leverancier krijgt Kavo Parts zo nog meer toegang op de internationale markt.

Lees verder

SCHADENIEUWS

PPG branchewinnaar De Succesfactor

Geplaatst op: 29 september 2014 09:08, door: Barend Luiting
PPG branchewinnaar De Succesfactor

De onderneming PPG Refinish Benelux is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de lakken- en coatingsbranche. PPG Refinish is sinds jaar en dag een partner van personen- en vrachtwagenproducenten als het gaat om de ontwikkeling van innovatieve coatings.

Lees verder