NIEUWS

Oud-topmannen Porsche voor de rechter

Geplaatst op: 27 augustus 2014 10:18, door: Fred Kramer
Oud-topmannen Porsche voor de rechter

Wendelin Wiedeking en Holger Haerter, oud-topmannen van Porsche, moeten voor de rechter verschijnen. Ze worden verdacht van aandelenhandel gebaseerd op het uitbrengen van onjuiste informatie.

Lees verder

MENSENWERK

Ten Brink en Brouwers schuiven op bij Mazda

Geplaatst op: 27 augustus 2014 09:17, door: Fred Kramer
Ten Brink en Brouwers schuiven op bij  Mazda

Martijn ten Brink (41), thans algemeen directeur van Mazda Motor Nederland en Mazda Motor BeLux, is met ingang van 1 september 2014 benoemd tot Vice-President Sales (40). Geraldine Brouwers is zijn opvolger. Ze is sinds 2010 werkzaam bij Mazda en heeft de afgelopen twee jaar Mazda Nederland onder meer door een reorganisatie van het dealernetwerk geloodst.

Lees verder

ONDERDELEN

Stabilus gasveren bij EPS

Geplaatst op: 15 augustus 2014 15:00, door: Barend Luiting
Stabilus gasveren bij EPS

EPS Automotive introduceert per 22 augustus haar nieuwe lijn gasveren en dempers van het merk Stabilus, bekend van de uitgebreide portefeuille met eerstemontageklanten. Jeroen Blankestijn, directeur van EPS Automotive, verwacht komende maanden meer lijnen toe te voegen.

Lees verder

SCHADENIEUWS

Lascare introduceert T-hotbox

Geplaatst op: 26 augustus 2014 09:17, door: Fred Kramer
Lascare introduceert T-hotbox

De T-Hotbox is een revolutionaire ontwikkeling voor het krimpen en verwijderen van kleine paneelschaden. Het compacte apparaat is eenvoudig in gebruik en zeer flexibel inzetbaar voor PDR werkzaamheden.

Lees verder