NIEUWS

NL Autoparts, een nieuwe inkoopcombinatie

Geplaatst op: 28 augustus 2014 14:15, door: Jos Veldhuisen
NL Autoparts, een nieuwe inkoopcombinatie

Onderdelendistributeur EPS uit Waalwijk heeft het initiatief genomen om een nieuwe Nederlandse inkoopcombinatie op te zetten, NL Autoparts. Daarmee hopen Jeroen en Marcel Blankestijn een competitief netwerk van en voor de deelnemende grossiers op te zetten.

Lees verder

MENSENWERK

Ten Brink en Brouwers schuiven op bij Mazda

Geplaatst op: 27 augustus 2014 09:17, door: Fred Kramer
Ten Brink en Brouwers schuiven op bij  Mazda

Martijn ten Brink (41), thans algemeen directeur van Mazda Motor Nederland en Mazda Motor BeLux, is met ingang van 1 september 2014 benoemd tot Vice-President Sales (40). Geraldine Brouwers is zijn opvolger. Ze is sinds 2010 werkzaam bij Mazda en heeft de afgelopen twee jaar Mazda Nederland onder meer door een reorganisatie van het dealernetwerk geloodst.

Lees verder

ONDERDELEN

Stabilus gasveren bij EPS

Geplaatst op: 15 augustus 2014 15:00, door: Barend Luiting
Stabilus gasveren bij EPS

EPS Automotive introduceert per 22 augustus haar nieuwe lijn gasveren en dempers van het merk Stabilus, bekend van de uitgebreide portefeuille met eerstemontageklanten. Jeroen Blankestijn, directeur van EPS Automotive, verwacht komende maanden meer lijnen toe te voegen.

Lees verder

SCHADENIEUWS

Schadespecialist toont vakmanschap bij Max

Geplaatst op: 29 augustus 2014 12:10, door: Fred Kramer
Schadespecialist toont vakmanschap bij Max

Mark Laan van Caravancentrum Venhuizen toont zijn vakmanschap in een uitzending van Omroep Max. In het tv-programma Groeten van Max beoordeelt Laan de schade aan een camper als gevolg van het losraken van een zonnepaneel.

Lees verder