NIEUWS

Steun Tweede Kamer Autobrief 2

Geplaatst op: 3 september 2015 18:00, door: Fred Kramer
Steun Tweede Kamer Autobrief  2

De Tweede Kamer heeft haar steun uitgesproken voor de nieuwe belastingplannen van Staatssecretaris Wiebes van Financiën. Wel is er kritiek op het plan van Wiebes om de belastingvoordelen voor de hybride auto in te trekken. Ook de hogere leasebijtelling voor Tesla-rijders valt bij sommigen verkeerd.

Lees verder

MENSENWERK

Hij bestaat nog: de arrogante autoverkoper

Geplaatst op: 3 september 2015 11:05, door: Fred Kramer
Hij bestaat nog: de arrogante autoverkoper

In een tijd waarin het dienstverlenend karakter van een autodealer de hoogste prioriteit zou moeten hebben, is hij er nog steeds: de arrogante, opdringerige autoverkoper. Dat zegt althans de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) die heeft onderzocht dat 10 procent van de ondervraagde zakelijke rijders de autoverkoper als uitermate irritant ervaren.

Lees verder

ONDERDELEN

Schaeffler voegt Ruville toe

Geplaatst op: 1 september 2015 12:17, door: Fred Kramer
Schaeffler voegt Ruville toe

Schaeffler heeft de producten van Ruville in haar portfolio opgenomen. Het gamma van Ruville bestaat uit verschillende specifieke gereedschapskisten, maar bevat ook vervangingsonderdelen zoals koelmechanismen (waterpompen), stuuronderdelen en distributieriemen of -kettingen.

Lees verder

SCHADENIEUWS

ABS Autoherstel opent hagelcentra

Geplaatst op: 3 september 2015 09:00, door: Fred Kramer
ABS Autoherstel opent hagelcentra

Naar aanleiding van de vele hagel die de afgelopen dagen gevallen is in Nederland, heeft ABS Autoherstel, in samenwerking met een aantal grote verzekeraars, een proces ingericht om hagelschade aan auto's snel en vakkundig te herstellen.

Lees verder