NIEUWS

Marktplaats sterke partij in occasionmarkt

Geplaatst op: 11 februari 2016 11:12, door: Ivonne Vermeulen
Marktplaats sterke partij in occasionmarkt

Het jaar lijkt goed te zijn begonnen voor Marktplaats wat betreft de verkoop van occasions en nieuwe auto’s. Volgens de eerste cijfers van het nieuwe jaar is het aanbod van dealers op Marktplaats gegroeid met acht procent. Het aanbod vanuit het particuliere segment is met vijf procent gegroeid, ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder

MENSENWERK

Ockhuisen naar Mivar Group

Geplaatst op: 5 februari 2016 14:03, door: Barend Luiting
Ockhuisen naar Mivar Group

Jaco Ockhuisen is per 1 februari begonnen als verkoopdirecteur bij IT-specialist Mivar Group. Ockhuisen was vanaf april 2010 verantwoordelijk voor de sales en consultancy bij Uname IT en maakt nu de volgende stap bij Mivar Group.

Lees verder

ONDERDELEN

Friese Brezan wordt AD-lid

Geplaatst op: 8 februari 2016 13:00, door: Barend Luiting
Friese Brezan wordt AD-lid

Brezan Drachten en Oosterwolde wordt vanaf 1 maart 2016 onderdeel van het AD Benelux netwerk en gaat verder als Dosgros Automaterialen. Het grossiersbedrijf stopt met de Brezan franchiseformule, maar blijft - dankzij de recente overname van AD Benelux door Parts Point - binnen het netwerk van de Parts Point Group.

Lees verder

SCHADENIEUWS

Jijbepaalt.nl wil eigen autopolis

Geplaatst op: 9 februari 2016 09:09, door: Ivonne Vermeulen
Jijbepaalt.nl wil eigen autopolis

Jijbepaalt.nl is van plan om met een eigen autopolis op de markt te komen in de tweede helft van dit jaar. Het businessmodel is klaar. Op dit moment is jijbepaalt.nl nog druk bezig met het zoeken naar een geschikte partner die de verzekering op de markt kan brengen.

Lees verder