Aftersales Deals

NIEUWS

Toekomst van de aftermarket

Geplaatst op: 18 april 2014 13:07, door: Jos Veldhuisen
Toekomst van de aftermarket

Op initiatief van RAI Vereniging, de afdelingen Autovak en Auto, zijn vier scenario's ontwikkeld die de toekomst van de aftermarket in ons land schetsen. Al in een vroeg stadium sloot ook Bovag zich aan, want de veranderende aftermarket is ook voor haar leden (merkdealers en universelen) van levensbelang.

Lees verder

MENSENWERK

Baltus verlaat Louwman Retail

Geplaatst op: 7 april 2014 09:53, door: Jeremy Kesseler
Baltus verlaat Louwman Retail

De Louwman Groep heeft laten weten dat Carl Baltus de onderneming per 11 april 2014 zal verlaten en dat het besluit in goed overleg is genomen. De algemeen directeur werkte zeven jaar voor de retaildivisie.

Lees verder

ONDERDELEN

Roggeveen motiveert overnames

Geplaatst op: 14 april 2014 12:47, door: Jos Veldhuisen
Roggeveen motiveert overnames

De overname van de automaterialengrossiers Cartal-Rijsbergen, Heuts, Slager, Veam en Primaparts afgelopen vrijdag is vooral getriggerd door de concentraties die zich in de markt aftekenen. "Iedereen kan waarnemen dat er een consolidatieslag gaande is, die zal uitmonden in minder, maar vooral grotere partijen", zegt Adriaan Roggeveen als ceo van LKQ-Sator in een exclusief gesprek met Aftersales Magazine.

Lees verder

SCHADENIEUWS

CED creeert nieuwe werkomgeving

Geplaatst op: 14 april 2014 10:45, door: Jeremy Kesseler
CED creeert nieuwe werkomgeving

Schadespecialist CED heeft voor haar 350 medewerkers op het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel een nieuwe werkomgeving gecreëerd. De afgelopen maanden is het pand compleet heringericht en gemoderniseerd.

Lees verder