Aftersales Plus

Aftersales Magazine is een onafhankelijk vakblad dat zich richt op ondernemers die actief zijn met aftersales in de autobranche. Van garagist tot grossier, van schadebedrijf tot toeleverancier: de sector vindt hier onderscheidende informatie. Voor wie het maandelijks uitgegeven magazine en de dagelijkse online nieuwsvoorziening niet genoeg is, bieden we extra uitgebreide vakinformatie aan: Aftersales Plus.

Vraag nu gratis onze special aan rondom de dealernetwerken. Het terugdringen van het aantal outlets is al jarenlang het gezamenlijk streven van de dealersector. Toch wil het niet erg vlotten. Niettemin kwam het aantal nieuwverkopen per outlet weer eens boven de 200 uit. met dank aan de fiscus. Dit en veel meer blijkt uit de jaarlijkse inventarisatie van Aumacon, exclusief samengesteld voor Aftersales Magazine.

Aftersales Plus aanvragen

Voor wie wil meer vakinformatie wil dan we al aanbieden via onze website en magazines lanceert Aftersales Magazine Aftersales Plus: een verdiepingslaag voor vakgenoten met een honger naar kennis. In ruil voor een volledig ingevuld formulier ontvangt u een pdf die extra diep op de genoemde materie ingaat.

   
   
 
   
   
   
   
 
   
Opmerkingen