Win kaarten voor Dakar Pre-proloog 2011

Aftersales Magazine stelt 24 kaarten beschikbaar voor de Pre-proloog van de Dakar rally op zondag 6 november 2011 op het Eurocircuit Valkenswaard. Wil jij kans maken op twee vrijkaarten, stuur ons dan een bericht via onderstaand formulier. We belonen elke tiende e-mail met twee gratis toegangskaarten. Iedere veertigste mailer ontvangt tevens een unieke Ursa-bodywarmer. De actie geldt zolang de voorraad strekt.

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Nijol Oliemaatschappij. Zij sponsort ondermeer het Schoones Dakar-team met Texaco-smeermiddelen voor de aankomende Dakar Rally.

Winnaars ontvangen op 2 november 2011 persoonlijk bericht over de uitslag. Een dag later worden zij vermeld op deze website. De toegangskaarten worden opgestuurd.

WINNAARS
01. Martin Martens - Apeldoorn
02. Erwin Takken - Hoorn
03. Marion Havinga - Valthermond
04. John van Sinten - Veghel (+ Ursa-bodywarmer)
05. Gilbert van Griensven - Heesch
06. Henk de Wit - Tzummarum
07. Stan Creugers - Nuth
08. Henri Wenneker - Musselkanaal
09. Henry van der Doelen - Berlicum (+ Ursa-bodywarmer)
10. Willem van der Pijl – Zevenhuizen Moerkapelle (+ Ursa-bodywarmer)
11. Robert Mensink - Denekamp
12. Lieke Creugers - Nuth

Deelnameformulier

Vul onderstaand formulier volledig in, inclusief NAW-gegevens en e-mailadres om aan deze actie deel te nemen. Velden met een bolletje ervoor zijn verplicht.

 
 
 
 
 
 
Opmerking
 

Actievoorwaarden

 • Sluitingsdatum van deze actie is 2 november 2011.
 • De winnaars zullen op 3 november 2011 vermeld worden op de website van Aftersales Magazine en zullen per e-mail persoonlijk bericht ontvangen van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven mailadres.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van Nijol, Texaco en Aftersales Magazine (inclusief dochterondernemingen) en hun directe familieleden, alsmede eventuele participanten ten aanzien van de betreffende spellen (waaronder begrepen adverteerders, sponsors of producenten).
 • De prijzen worden toegekend in de staat waarin ze zich bevinden. Aftersales Magazine is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijze,n noch voor eventuele schade bij de levering (verzending) van de prijs.
 • Aftersales Magazine behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op de website.
 • Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de actie kunnen van deelname uitgesloten worden.
 • Op deze actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 • Aftersales Magazine is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Aftersales Magazine.
 • Door deelname aan deze actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.