Redactie

De redactie van Aftersales Magazine herbergt een schat aan jarenlange branchekennis in de vorm van hoofdredacteuren Jos Veldhuisen en Barend Luiting. Ook eindredacteur Ivonne Vermeulen beschikt over een rijke ervaring, met name in het schadedomein. De redactie wordt aangevuld door een team van specialisten zoals retailexpert Carel Bikkers, analyticus Clem Dickmann en technisch specialist Peter Aansorgh.

Fred Kramer ten slotte zorgt met zijn collega's voor de dagelijkse portie nieuws op zowel Aftersalesmagazine.nl als op Aftersalesmagazine.be. Jeremy Kesseler is verantwoordelijk voor de digitale omgeving rondom het vakblad, inclusief de bijbehorende sociale media.

Daarnaast werkt de redactie samen met een ervaren salesteam, bestaande uit Wim van Baal, Anneke van Leeuwen en Rob Küchler.

Hebt u een bericht voor de redactie? Bel met 076 578 06 30 of mail naar redactie@aftersalesmagazine.nl. U kunt ook onderstaand webformulier gebruiken.

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen aan de redactie? Stuur hier dan een e-mail of maak gebruik van onderstaand contactformulier om een algemeen bericht te verzenden.

 
 
 Bericht