Social Media

Op de hoogte blijven van het laatste aftersalesnieuws uit de autobranche? Reageren of nieuws doorsturen? Dit kan via de website van Aftersales Magazine, via de nieuwsbrief, Twitter, Facebook, Linkedin, Youtube en de RSS-feed. Het laatste aftersalesnieuws van Aftersales Magazine kom je online overal tegen.

Aftersales Magazine zet het online platform zo breed als mogelijk in. Hier vind je dan ook de directe links naar al onze platforms. Klik simpelweg naar keuze en de betreffende sociale media wordt in een nieuw venster geopend.

Volg ons via:

Volg onze RSS-feed Volg ons via Twitter Volg ons via Facebook Volg ons via Linkedin Volg ons via Youtube Zoek ons via Foursquare


Laatste nieuws op uw eigen website
Vanaf nu is het heel eenvoudig om uw eigen website automatisch en gratis te verrijken met het laatste aftersalesnieuws. Helemaal in de stijl van uw eigen site. Dit gebeurt door het verwerken van de zogenaamde RSS-feed van Aftersales Magazine. RSS staat voor Really Simple Syndication. Plaats door middel van het opgestelde stappenplan de feed op uw eigen website en maak gratis gebruik van de laatste artikelen van de redactie.

Download hier de handleiding >>


Wat is social media?
Social media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Het betreft niet alleen informatie in de vorm van tekst (nieuws, artikelen). Ook geluid (podcasts, muziek) en beeld (fotografie, video) worden gedeeld via social media websites. Met andere woorden, social media staat voor 'media die je laten socialiseren met de omgeving waarin je je bevindt'.

Wil je meer lezen over wat social media inhoudt? Doe dat dan hier >>