bekeken: 2466 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

44 bruggen in nieuwbouw Van den Udenhout

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 29 oktober 2018, 16:31

Leestijd: 1 minuut

Met 44 inbouwbruggen wordt Van den Udenhouts nieuwe vestiging aan de Balkweg 1 in Den Bosch er een in de categorie extra large. Bruggen en aanverwante techniek zoals voor de olietoevoer, komen op het conto van Explora, respectievelijk Brekupa.

De heropening van het pand, met daarin onder meer de showroom (VW, Audi, VW Bedrijfswagens) en aftersalesruimte, is voorzien op 1 februari 2019. De nieuwbouwactiviteiten noopten Van den Udenhout om eind november 2017 voor de periode van ruim een jaar te verhuizen naar twee andere locaties in Den Bosch: aan de Rietveldenweg (voormalig plek van Story-BMW) en het ex-Heinekenterrein aan de Moermanstraat.

Optimaal

De geplande bruggen zijn voor het merendeel twee stempelversies van Maha (H-Bed en armen). Verder voorziet het project in equipment van Rotary (4-kolomshefbrug), Comar (4-plaats remtestbank) en wederom Maha (teststraat met remmenbank, resonantietester, digitale koplamptester). Als belangrijk winstpunt van de ingrijpende operatie noemt Kristiaan van der Sandt, Directeur Operations, de gebundele aftersalesdiensten. “In de oude situatie zaten we, na jaren van aan- en bijbouwen sinds de start van ons bedrijf in 1978, met vier aparte ruimtes. Nu ontstaat er één centrale werkplaats, waar we alle voorzieningen optimaal kunnen onderbrengen.”

Schadeherstel

Bij Van den Udenhout in Den Bosch zijn 36 monteurs in dienst voor reparatie en onderhoud. Daarnaast komt er een eigen, vijf medewerkers omvattende afdeling voor merk-erkend schadeherstel. Voorheen huisde dit deel van het bedrijf op een ander adres. De nieuwbouw voorziet verder in een revisieafdeling voor werkzaamheden aan hoogvoltage-installaties van elektrische voertuigen à la de Audi e-tron.

Bovendien koestert Van den Udenhout de ambitie om klanten langer aan zich te binden, bijvoorbeeld door middel van verlengde garantie en nieuwe onderhoudsdiensten. Zo komt er een McDrive-achtige opzet waar klanten terecht kunnen voor snelle aanpak van kleinere klachten, zoals bijgeluiden. Ook in deze drive-through-service speelt de nieuwe werkplaats een belangrijke rol.

Tags: , , , , , , , ,

Marcel van Dijk vertrekt bij…Biemond & Van Wijk wordt Gomes…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties