bekeken: 885 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

ABS Splinter neemt ABS De Laat over

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 4 januari 2019, 13:59

Leestijd: 1 minuut

ABS Autoherstel Splinter neemt met directe ingang ABS Autoherstel De Laat in Heerhugowaard over. De twee vestigingen zullen naast elkaar blijven bestaan. Ook de naam ABS Autoherstel De Laat verandert niet door deze overname. Ook blijft het personeel gewoon bij ABS Autoherstel De Laat in dienst.

ABS Splinter opende eerder in 2018 een volledig nieuw en hightech schadebedrijf aan de Softwareweg in Amsterdam. Stephan Gamelkoorn, eigenaar van ABS Splinter: “De afgelopen jaren hebben wij veel geïnvesteerd in nieuwe technieken, mensen en huisvesting om onze klanten te kunnen voorzien van excellent schadeherstel. Dit is een mooie kans om onze service en kennis uit te breiden naar een nieuwe regio. Wij kijken ernaar uit om samen met de collega’s van ABS De Laat aan de slag te gaan.”

Optimaliseren

ABS Autoherstel De Laat is al meer dan vijftig jaar actief in de regio Heerhugowaard. “Door de samenwerking met ABS Splinter kunnen we onze processen nog verder optimaliseren en blijven ontwikkelen op het gebied van kennis en kunde”, aldus Ron Bruin, vestigingsdirecteur van ABS De Laat.

Schaalvergroting

Ondertussen bouwt ook Martijn Boekhorst verder aan zijn schadeherstelimperium. Per 1 januari werd immers ABS Hanegraaf en Heij uit Ede toegevoegd aan de Boekhorst schadedivisie. Daarmee telt Boekhorst nu zeven schadeherstelvestigingen. “We zijn erg trots om Alex Hanegraaf en zijn team toe te mogen voegen aan onze organisatie. Het is een mooie aanvulling in ons gebied en al een langere wens van mij om in Ede gevestigd te zijn.”

Gevraagd naar het belang van schaalvergroting voor de keten, laat algemeen directeur Nico Stolk weten: “Het is voor ABS belangrijk dat we ondernemers die een verkoop intentie hebben samenbrengen met ondernemers die een groeistrategie hebben.”

Tags: , , ,

200 procent meer EV's in 2018Samenwerking Tomtom met Delphi…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties