fbpx
bekeken: 950 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

ADAS-congres op Leaseauto Testdag

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 24 juli 2018, 15:27

Leestijd: < 1 minuut

De eerste Leaseauto Testdag (donderdag 20 september) voor zakelijke rijders én wagenparkbeheerders staat deels in het teken van het ADAS-congres (Advanced Driver Assistence Systems).

Een van de sprekers belicht namens Waymo, de zelfrijdende auto van Google, de verschillen en overeenkomsten tussen ADAS en zelfrijdende systemen, de samenwerking tussen overheden en marktpartijen. Mark Maaskant van Prodrive vertelt over de voors en tegens van ADAS.

AutoRAI

De eerste Leaseauto Testdag is een initiatief van VZR (Vereniging Zakelijke Rijders) en Promedia Group, in samenwerking met auto-importeurs, leasemaatschappijen en aanverwante automotive partners. Leaserijders en wagenparkbeheerders worden geïnformeerd over de ontwikkelingen op de zakelijke markt. Ook kunnen ze plaatsnemen in leaseauto’s om proef te rijden. Verder zijn er de hele dag workshops, over thema’s als  mobiliteitsbudgetten, private lease en bijtellingstips. “Met dit evenement bieden we de zakelijke rijder een aantrekkelijk alternatief voor het gemis van de AutoRAI”, stelt VZR-voorzitter Jan van Delft.

Tags: , , , , , , ,

Berger actief in…Productlijnen Beissbarth in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties