ABS Autoherstel opent vier nieuwe vestigingen

ABS Autoherstel opent per 1 januari 2016 vier nieuwe vestigingen. Hiermee wordt het vertrek van vijf leden opgevangen die het netwerk met ingang van die datum gaan verlaten. Met nieuwe vestigingen in Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, Maastricht en Almere, worden de belangrijkste lege plekken weer ingevuld. De keten telt op dat moment 81 vestigingen.

De nieuwe locatie in Rotterdam Noord wordt onderdeel van ABS Autoherstel Den Elzen, met vestigingen in Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Gorinchem. In Rotterdam Zuid start ABS Autoherstel H. Hoogvliet met een nieuw ABS-bedrijf, naast zijn bestaande locaties in Oud-Beijerland en Spijkenisse. In Maastricht opent ABS Autoherstel Vrancken uit Schinnen een nieuwe vestiging en in Almere zal ABS Autoherstel Boekhorst met twee vestigingen in Arnhem en één in Didam, een nieuwe vestiging openen.

 “De ABS-organisatie heeft de recente ontwikkelingen zeer pragmatisch opgepakt en we kunnen, nog geen twee maanden later, maar liefst vier nieuwe vestigingen aankondigen. Er is een aantal sessies geweest met de ABS-ondernemers uit de betrokken regio’s en daarin zijn de verschillende opties besproken voor de invulling van het netwerk. We zijn ontzettend trots dat we dit met bestaande ondernemers hebben kunnen invullen en zijn ervan overtuigd dat we hiermee het netwerk voor 2016 weer op orde hebben”, aldus Wijnand Mebius, algemeen directeur van ABS Autoherstel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.