Advocaat Bukholczer: ‘alleen maar verliezers’

“Wij zijn het niet eens met de uitspraak van de rechter”, zo reageert mr. Léon Peeters, advocaat van Karel Bukholczer, op de uitspraak van de kantonrechter, waarbij Bukholczer vorige week in het ongelijk gesteld. Volgens Peeters zijn er ‘alleen maar verliezers in deze zaak’.

Peeters laat weten dat het wettelijk niet mogelijk is in beroep te gaan tegen deze uitspraak, maar onderzoekt nog wel welke andere stappen mogelijk kunnen worden ondernomen. Volgens Peeters is er ‘onvoldoende gekeken naar de tegenbewijsvoering en de context en voorgeschiedenis’.

Ondertussen loopt nog er overigens nog wel een procedure rondom het ontslag op staande voet dat op 15 april is aangevraagd. “Die zaak loopt nog, maar de uitspraak daarover kan nog lang op zich laten wachten”, aldus Peeters.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.