Akzo Nobel en dealers samen verder

De samenwerking tussen verfproducent Akzo Nobel en haar dealers van autoreparatielakken krijgt een vervolg. Eind februari ondertekenden alle betrokken partijen daarvoor een overeenkomst tijdens een dealerbijeenkomst in Renswoude.

Akzo Nobel verkoopt haar verfmerken Lesonal en Mason CT in Nederland onder meer via de dealers AJ Coatings (De Klomp), Color Up (Rijssen) en Wico (Cuijk). Zij werken samen onder de naam Uniqum dealers en zijn sinds 2007 Akzo Nobel-dealer. Ook Altac in Drachten is Akzo Nobel-dealer (sinds 2005), net als Verfindustrie Spectrum in Mijdrecht. Dit laatst bedrijf is sinds 2010 onderdeel van Akzo Nobel.

Lesonal is in Nederland het lakmerk met het hoogste aantal mengmachines (ruim 400). De dealers bedienen daarvan ongeveer eenderde. In 2010 werd de honderdste Lesonal-mengmachine via de dealers geïnstalleerd. Inmiddels werken er 140 schadeherstelbedrijven met deze mengmachine. Behalve Lesonal leveren de dealers ook Mason CT, de productlijn die Akzo Nobel speciaal heeft ontwikkeld voor zwaar vervoer.

“Mede dankzij de samenwerking met deze betrouwbare partners hebben we een flinke groei doorgemaakt en gaan we vol vertrouwen de toekomst in. Reden voor Akzo Nobel om de goede relatie verder te verstevigen met een verlenging van de distributie-overeenkomst”, aldus Martin Verdoold, commercieel manager Lesonal en Mason CT Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.