Alphabet en Autotaalglas gaan samenwerken

Alphabet Autolease en Autotaalglas hebben voor de komende vier jaar een nieuw samenwerkingscontract gesloten. Autotaalglas heeft een sterke positie in de zakelijke markt. Alphabet autolease herkent zich als geen ander in de premium ontzorgingsfilosofie van Autotaalglas.

Het wederzijds vertrouwen in een langdurig partnership heeft ertoe geleid dat de twee partijen een voor de branche unieke samenwerkingsperiode van vier jaar hebben afgesproken. “Vooral de 24/7 dienstverlening van Autotaalglas is in de serviceverlening richting onze berijders cruciaal. In het verleden heeft zij bewezen dat zij een uitstekende aanvulling vormen op de geboden dienstverlening van Alphabet”, aldus Luuk van Halder, directeur Operations van Alphabet.

Ondanks de strenge winter is het aanbod van ruitschades gedaald ten opzichte van voorgaande jaren. Het is moeilijk om de exacte oorzaak te bepalen want de marktomvang van ruitschade wordt bepaald door meerdere factoren zoals de omvang van het wagenpark, het aantal gereden kilometers, de kwaliteit van het wegennet, de ruitgrootte en extra technologie in voorruiten. Autotaalglas verwacht dat deze trend zich zal voortzetten.

Bob Werensteyn, commercieel directeur Autotaalglas: “Het aantal voertuigen groeit maar met zo’n twee procent per jaar, daarbovenop is het aantal gereden kilometers sinds 2006 structureel afgenomen. Bovendien zien we ook dat de particulier in deze tijd de hand meer op de knip houdt en liever doorrijdt met schade dan het eigen risico te moeten betalen.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.