Arjan Schenk verkoopdirecteur Nissan

Nissan Nederland heeft de 36-jarige Arjan Schenk als verkoopdirecteur aangesteld. In deze functie is hij verantwoordelijk voor fleetsales, leasing, bedrijfswagens en gebruikte auto’s. Schenk was voor zijn komst naar Nissan directeur bij BVA Automotive in Amersfoort.

Schenk geeft in zijn nieuwe functie leiding aan een team van vijf mensen. “Strategie bepalen, opbouwen van een organisatie en beheren van relaties zijn mij op het lijf geschreven”, reageert Schenk, die onlangs al in zijn nieuwe functie is begonnen. “Het zal mij in deze functie zeker van pas komen. Vooral relatiebeheer is van groot belang in de zakelijke automotive markt, dat is het werkterrein waarop ik mij richt.”

Voor zijn werkzaamheden bij BVA Automotive, was hij van 2003 tot 2009 in dienst bij Saab Nederland. Eeerst als manager Fleetsales en Leasing en daarna als sales- en aftersalesmanager. In 2000 begon hij als zakelijk accountmanager bij GM Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *