Bedrijfsvoertuigenregistraties november

Uit cijfers van Acea blijkt dat in de afgelopen elf maanden het aantal registraties van nieuwe bedrijfsvoertuigen in de EU met 7,5 procent is toegenomen, met uitzondering van bussen. In de maand november zijn er 16,3% (160.495) meer geregistreerd dan in dezelfde maand vorig jaar, Nederland kent een toename van 36,5 procent (4.670). Van januari tot november is er in ons land een afname van 3,7 procent geconstateerd.

Het aantal bestelwagens groeide in de EU afgelopen maand met 132.670 naar 11,6 procent. Vanaf januari zijn er in totaal 1.356.633 eenheden geregistreerd. In november was er een sterke stijging van de markt voor zware vrachtauto ( 69.8%, in totaal 17.807). De resultaten in het trucksegment waren ook positief met een plus van 55.0 procent. De nieuwregistraties van bussen en touringcars is gedaald in november met 4,7 procent.

Download hier het complete rapport van Acea met de volledige cijfers >>

 

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.