Bestuur Focwa Schadeherstel gekozen

De algemene ledenraad van de vereniging Focwa Schadeherstel heeft haar algemeen bestuur gekozen, bestaande uit voorzitters en bestuursleden van de verschillende secties.

In het nieuwe bestuur zijn namens de sectie Groepen voorzitter Mathijs van Leeuwen en bestuurslid Guus van Dreven vertegenwoordigd. Eerstgenoemde is franchisenemer van Schadenet met zijn bedrijf Van Leeuwen Autoschade. Van Dreven is aangesloten bij AH Autoschade.
Vanuit de sectie Individueel Opererend Schadeherstelbedrijf is Harry Bekkers (Bekkers Autoschade) toegetreden tot het nieuwe algemeen bestuur van Focwa Schadeherstel. Bestuurslid Jeroen Eekhout van Eekhout Autoschade sluit zich ook aan.
Van de Dubbeldam Groep neemt directeur Raymond Dubbeldam zitting in het bestuurd, vanuit zijn functie als vertegenwoordigend voorzitter van de sectie Truckschadeservice.
Tot slot is voorzitter Eric van Straaten van de sectie Klein Herstel verkozen tot lide van het algemeen bestuur. Hij is eigenaar van het bedrijf Van Straaten Autoschadetechniek.

Mathijs van Leeuwen: "De vier nieuwe secties binnen Focwa Schadeherstel met hun besturen gaan vooral kijken naar wat hen bindt en invulling geven aan de speerpunten van beleid."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.